Heel veel make-overs komen eraan!

Als je het leuk vindt om veranderende interieurs te volgen dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben altijd aan het nadenken over nieuwe verfkleuren, kleurcombinaties en gave DIY-klussen en make-over's. En ja: als ik iets heb bedacht dan voer ik dat ook uit. Omdat er veel komen gaat, heb ik besloten een overzicht te maken van wat je kan verwachten de komende tijd.

Ontwerpen van fotobehang voor in de woonkamer

Allereerst iets waar ik al mee bezig ben: het ontwerpen van fotobehang voor in de woonkamer. In onze woonkamer heb ik een lijst gemaakt met daarin fotobehang.

Muurdecoratie inspiratie DIY: maak een lijst met fotobehang!
Maak zelf een lijst voor de mooiste muurdecoratie. Ik vertel jou stap voor stap hoe je dit aan kan pakken. Een goedkope en doeltreffende DIY!

Dit was een bewuste keuze zodat ik het behang gemakkelijk kan vervangen als ons interieur weer eens veranderd. En nu - een jaar na dato - is dat weer het geval: de donkerblauwe muur maakte plaats voor Buzz Colour 7 en de oudroze kast werd vervangen voor een nieuw exemplaar in de kleur Buzz Colour 9. Zodoende vind ik het fotobehang niet passend meer en omdat ik zóveel vraag heb naar het fotobehang dat ik voor onze slaapkamer maakte, heb ik besloten behang te blijven ontwerpen én jullie ook de mogelijkheid te gaan geven dit via mij te bestellen!

Zelf behang ontwerpen voor in de slaapkamer, zo doe je dat!
Zelf behang ontwerpen, in deze blog leg ik je uit hoe ook jij dit kan doen.

Héle toffe Ikea Hack voor ons Tornviken keukeneiland

Ons Tornviken keukeneiland is er een die niet heel erg inspirerend oogt. Hij is leuk en praktisch maar verder mis ik wat sjeu. Bijzonder: op internet kon ik weinig echte lekkere hacks hiervan vinden. Wel dat de zijkant veranderd was en in zijn geheel tot de grond loopt maar het lijkt erop dat anderen zich nog niet hebben gewaagd om los te gaan met verf en.... Ja, dat hou ik nog even geheim. Hoe dan ook: hij wordt compleet anders!

Behang ontwerpen voor Zoë haar slaapkamer

Ik had bijna de makkelijke route gekozen en 'gewoon' behang besteld. Juist omdat er zoveel klussen in het verschiet liggen en ik dan sneller klaar ben (en het behang ook daadwerkelijk stuk is door schilderstape, ook al interesseert Zoë dat zelf niet). Toch heb ik besloten om ook het behang voor Zoë haar kamer zelf te gaan ontwerpen. Zo kan ik dit behang meteen toevoegen aan de collectie en hey: hoe leuk is het als je met je moeder behang kan ontwerpen in de kleuren en motieven die jij mooi vindt? Ik denk dat ik de naam van dit behang al weet!

Mini washok make-over

Een washok moet praktisch zijn maar ook mooi, als je het mij vraagt. Ons washok is botanisch met een heerlijk behang, een mooi roze wasmeubel met gouden greepjes, een geel plafond en... Nou ja: kijk zelf maar:

Washok stylen, kies voor een botanisch washok met behang
Een botanisch behang, geel plafond en een knalroze wasmeubel zorgen ervoor dat ik super blij word van ons washok!

Ik ben heel tevreden over het washok maar ik miste ruimte om de was te kunnen sorteren. Eerlijk? Meestal lagen er stapels - gesorteerde - kleding op de grond en ik vond dat altijd zo zonde! Met een nieuwe aanschaf hebben we hier geen last meer van, én de wasplank krijgt een nieuwe kleur.

Maatwerk kast bouwen voor een klant

Iets waar vooral Daan nu mee bezig is maar waarbij ik zijn rechterhand ben: een gave maatwerk kast bouwen voor een klant. Een prachtige grote kledingkast die... Roze gaat worden! Netzoals de rest van haar huis:

Interieuradvies Amsterdam: 1920’s Pink Boutique Hotel
Gaaf! Roze wonen in hartje Amsterdam. Ik mocht een interieuradvies maken voor het gehele appartement, pink it is! Zonder dat het te bont wordt.

Samenwerkingen met gave bedrijven

En! Er komen hele leuke samenwerkingen aan met verschillende bedrijven. Daarover zien jullie uiteraard nog van alles terug!

Wil je ook samenwerken? Heb je toffe producten die je graag wil promoten? Wil je graag een blog over jouw website/aanbod of heb je andere leuke ideeën en lijkt het je leuk om te sparren? Stuur even een mailtje naar renske@janse.me (ja, met één S en zònder N op het eind, de goedkoopste versie).