Shop the Look: een groen met gele slaapkamer

Ik was op slag verliefd op het prachtige groene dekbed met blaadjes en twee vogeltjes. Een parel van een dekbed verdient een mooie slaapkamer. Zo'n 'eenvoudig' item kan bij mij een kettingreactie aan inspiratie veroorzaken. Één van die beelden heb ik omgezet in een moodboard. En lucky you: alle items zijn eenvoudig aan te schaffen via de linkjes. Zelfs de kleurcodes doe ik cadeau.

Slaapkamer groen, geel met gouden en zwarte accenten

Wel fijn om met accentkleuren te werken. Ik heb het geel op de muur zacht gehouden, de andere muurkleur een mooie diepgroene kleur. Om het geheel af te maken kun je kiezen voor een accentwand met het prachtige geel/groene bladerenbehang.

Shop the Look: een warme, knusse groen met gele slaapkamer
 1. Prachtige wandlamp met gouden en zwarte accenten
 2. Flexa Fine Cream muurverf
 3. Zwart nachtkastje met subtiele lijnen en gouden knop
 4. Schitterend groen dekbedovertrek met vogeltje en bladeren
 5. Gouden plafondlamp met bladeren
 6. Geweldig groen met goud behang met bladeren
 7. Zwart wandrek voor mooie accessoires
 8. Set van twee hk-living kussens
 9. Voordelig geel kussen van woonexpress
 10. Prachtige kandelaar van Presenttime
 11. Set van vier twisted gele kaarsen
 12. Prachtig zwart bankje voor het bedeinde, met gouden pootjes
 13. Muurverf Lush Jade van Flexa

Je shopt een complete slaapkamer en andere meubels ook eenvoudig op Emob.

Ik doe mijn best om alle linkjes up-to-date te houden. Toch kan het voor komen dat de link niet meer werkt doordat desbetreffende winkel het item niet meer verkoopt of de url veranderd heeft. Je mag mij altijd mailen als een link niet werkt.

Nog meer Shop the Look?

Dit was de tweede Shop the Look op mijn website, ik hoop dat je het leuk vindt! De Shop the Look rubriek zal steeds verder worden uitgebreid. Benieuwd naar de vorige? Deze vind je hier:

Shop the Look: hier shop jij je toilet aankleding
Nieuw bij Interikleur: Shop the Look! Staat dit plaatje jou aan? Copy paste hem snel naar je eigen huis, je hoeft alleen de linkjes te volgen.

Verzoek: Indien je iets hiervan wil kopen, dan zou ik het op prijs stellen als je het koopt via de linkjes op de pagina. Ik krijg hier dan namelijk een commissie over vanwege de "reclame" die ik maak. Het kost jou niks extra's maar het zorgt er wel voor dat ik dergelijke content kan blijven maken. Win-win.

Veel shop-plezier!

Styling tips en decoratie
Je huis gezellig aankleden? In deze blogs deel ik decoratie inspiratie maar ook belangrijk: stylingtips! Waar pas je welke decoratie toe?