Samenwerkingen, ik hou ervan! Van ieder samenwerkingsverzoek word ik weer blij. Qua samenwerkingen is er van alles mogelijk. Neem contact op met renske@janse.me als je interesse hebt in één of meer van de volgende samenwerkingsopties:

  • Blogpost laten schrijven;
  • Promotie via Instagram (12K volgers);
  • Linkbuilding;
  • Tijdschrift-publicatie of tv-opnames.

Blogpost laten schrijven

Mijn platform bestaat uit één en al interieur-inspiratie. Heb jij een interieurgerelateerde webshop, website of toffe winkel en wil je wat meer publiciteit? Ik schrijf graag een blog op maat. Zo heb ik samengewerkt met zeer diverse partijen zoals Flexa, Inzpero, Flokk, Fotobehangshopz, De Serre Specialist, Puur Vloeren en nog veel meer!

Kijk hier voor eerdere blog-samenwerkingen:

Samenwerkingen - Interikleur - Kleurrijk Wonen - Interieurstylist
Ik werk met regelmaat samen met bedrijven. Heerlijk vind ik het om elkaar te helpen. In deze blogs zie je verschillende samenwerkingen.

Promotie via Instagram

Wil je je artikel of webshop in de spotlights zetten via Instagram? Heel leuk! Ik maak altijd professionele foto's voor mijn pagina. Zie je een match tussen mijn kleurrijke interieur en jouw producten? Neem dan gerust contact op! Op Instagram heb ik meer dan 12K volgers. Ook mogelijk: een win-actie via mijn Instagram-profiel.

Linkbuilding

Op zoek naar linkbuilding? Leuk om elkaar te kunnen helpen. Mail mij voor meer informatie en mogelijkheden. ABC is ook mogelijk in combinatie met mijn andere platform www.altijdwat.nu.

Tijdschrift-publicatie of tv-opnames

Misschien heb je mij op tv langs zien komen bij Eigen Huis & Tuin en dit voorjaar verschijnt ons interieur in een uitgebreid artikel in het Amerikaanse tijdschrift Origin. Ben je redacteur van een tijdschrift of werk je mee aan een interieur-gerelateerd tv-programma waar je nog input voor kunt gebruiken? Of ben je op zoek naar een columnist? Neem gerust contact op.

Altijd laagdrempelig contact, gezellig!

Neem lekker laagdrempelig contact met mij op, ik vind het altijd gezellig om berichten te ontvangen en samen te kijken naar de (on)mogelijkheden. Wil je interieuradvies: leuk! Mag je bedrijfspand wel een nieuwe look krijgen? Cool! Wil je als bedrijf kijken of we kunnen samenwerken? Tof! Of heb je een unieke, kleurrijke overnachtingsplek die je in het zonnetje wil zetten? Gaaf! Andere ideeën zijn ook altijd welkom, ik bedenk graag wat ik voor je kan betekenen.

Contactgegevens

Renske Janse
Kievitstraat 3
2025ZH Haarlem

+ 31 6 27 370 346
renske@janse.me
KvK: 84159464

Voorbeelden van eerdere samenwerkingen

Ik werk zeer regelmatig samen met de leukste bedrijven. Ieder project omarm ik als een feestje, ik vind het zo fijn om elkaar te kunnen helpen!

Om een beter beeld te geven van eerdere samenwerkingen, verwijs ik je naar de volgende blogs:

Gietvloeren en PUUR! Concrete vloeren in kleur + voordelen
Gietvloeren en PUUR! Concrete vloeren, deze gietvloeren zijn in vrijwel elke kleur te maken, tof toch? Daarnaast deel ik nog veel meer voordelen.
Woonkamer inspiratie, een groene muur: Puur Salie van Flexa
“Is de woonkamermuur na 6 weken nog steeds nog roze?” Luidde de vraag. Het antwoord is “nee”. Ik koos voor de kleur Puur Salie van Flexa.
Woonkamer inspiratie: aan de slag met de kleurtrends 2023
Aan de slag met de Flexa kleurtrends 2023! Ik ben aan de slag gegaan met het Buzz Colour palet, nummer 7 & 9: geel en roze. Ja, nog meer roze!
Bijzonder overnachten bij Beach Break in Katwijk aan Zee
Op zoek naar een luxe en bijzondere plek om te overnachten in Katwijk aan Zee? Bij Beach Break is aan alles gedacht en slaap jij in stijl.