Na bijna een jaar...

Officieel ingeschreven te staan bij de KvK, moet ik mezelf af en toe even knijpen. Niet alleen om te geloven wat er allemaal gebeurt maar ook om mezelf terug te roepen en mezelf te realiseren dat dromen uit komen. Ik ben het type dat snel door gaat, van project naar project, van nieuw doel naar nieuw doel, maar sommige dingen die gebeuren zijn gewoon HUGE en had ik eerder niet voor mogelijk gehouden.

Terug in de tijd

Op het vwo had ik geen flauw idee wat ik wilde. Het liefst zou ik iets van makelaar worden of architect, iets met huizen in ieder geval. Toch voelde ik daar allemaal maar weinig baanzekerheid bij en zodoende koos ik een brede opleiding, die ik keurig afmaakte en waar ik vervolgens nooit iets mee heb gedaan. Dat mijn passie niet lag bij Human Resource Management, was snel duidelijk. In mijn vrije tijd was ik vooral bezig met hetgeen waar wél mijn passie lag: klussen, DIY's maken, bloggen, schuiven met het interieur en anderen helpen en adviseren.

De stap naar Interikleur durfde ik niet te maken. Wellicht bang dat hetgeen waar mijn passie écht lag, een flater zou worden? Wat nou als het je droom is om interieurstylist te worden en harde feiten vertellen je dat het niks wordt, dat niemand jouw stijl mooi vindt? Dat is spannend, eng en als dat zou mislukken, dan zou wellicht een droom in duigen vallen. De droom uit blijven stellen was de veiligste keuze, zo kon ik in ieder geval niet falen. Ik denk dat dit een onbewust proces was waardoor ik de stap niet eerder officieel heb gemaakt. Want dat ik niets liever doe dan stijlen schrijven, fotograferen, creëren en adviseren, dat was in mijn jonge kinderjaren al overduidelijk.

Waanzinnig gave gebeurtenissen dankzij Interikleur

Interikleur is dus niet over één nacht ijs gaan ontstaan, daar ging heel veel aan vooraf. En voordat ik daadwerkelijk naar de KvK stapte, heb ik eigenlijk gedurende mijn hele leven al zoveel ervaring opgedaan. Dankzij de immense intrinsieke motivatie en interesse in interieurstyling ben ik hier áltijd mee bezig geweest. In mijn vrije tijd, via cursussen en vooral via ervaring. Er zijn al zoveel toffe dingen op mijn pad gekomen sinds ik met Interikleur begonnen ben. Uiteraard de vele interieuradviezen maar daarnaast zoveel meer! De klokken die ik ontwerp en maak en die mensen kopen, klokken die ík hier op mijn kantoor getekend heb, die hangen bij mensen in huis! Hoe gaaf is dat? En zo ook straks met behang waar ik druk mee bezig ben om dat te gaan ontwerpen en produceren. De honderden keukens die ik heb mogen ontwerpen en waar mensen dagelijks hun eten in koken en in leven, zo bijzonder.

Klok ontwerp mantelklok voor DEE Design

Maar ook de samenwerkingen met de meest toffe bedrijven, de productiefotografie die ik mag doen, Eigen Huis & Tuin die ons huis kwam filmen voor een binnenkijker, er gebeurt zóveel!

Heel tof nieuws!

En deze week kwamen er weer 2 parels van verzoeken binnen. Allereerst ben ik benaderd door In De Buurt voor een interview met foto's van ons huis in Haarlem. Ontzettend gaaf om één van de 162.906 inwoners uit Haarlem te zijn die een podium krijgt via dit medium.

Terwijl het interview nog niet is ingepland, kreeg ik een nieuw verzoek binnen, uit... Australië! Of ze mij mogen interviewen voor een geprint magazine! Hoe ontzettend tof is dat? Helemaal aan de andere kant van de wereld worden straks, ik weet niet hoe-veel, magazines geprint met foto's van óns huis! Ik hou nog even stil om welk magazine het gaat maar voor zover ik inschat is het daar erg bekend met een Instagrampagina met 160.000 volgers. Ik vind het een waanzinnig tof idee dat dit gewoon gaat gebeuren. EN dat dit kàn gebeuren doordat ik eindelijk ben gaan doen wat bij mij past, dat ik eindelijk die stap heb gezet om Interikleur te maken zoals het nu is. Het geeft zoveel ruimte tot alles wat er tot nu toe is gekomen en ik ben heel erg benieuwd wat er nog meer zal volgen.

To be continued!