Interieuradvies in hartje Amsterdam, roze!

Wat een droomopdracht met als thema "1920's Pink Boutique Hotel". Ik ging aan de slag met een ontwerp voor de keuken, woonkamer, hal, slaapkamer én werkkamer. Met dit thema ben je bij mij aan het juiste adres! Van deze toffe klus volgen nog  after foto's zodra de make-over klaar is maar de ontwerpen kun je hier al bekijken.

Van wit hok naar kleurrijke studeer-/werkkamer

Interieuradvies Amsterdam, roze wonen, kleurrijk wonen, Mild Berry

Van witte kale muur naar luxe roze keuken

Before situatie van de keuken
Interieuradvies in Amsterdam, roze keuken
3d Ontwerp roze keuken in Amsterdam

Roze slaapkamer zonder dat het een bonte kermis wordt

Before situatie van de slaapkamer
Interieuradvies slaapkamer Amsterdam, roze. 3D ontwerp maatwerkmeubels

Van deze opdracht volgen nog de after-foto's als de make-over klaar is.

Zie je die gave kast? Deze wordt gemaakt door mijn man. Maatwerkmeubels behoort ook tot de optie bij Interikleur, leuk he? Bekijk mijn pakketten en de mogelijkheden bij mijn aanbod-pagina:

Interieuradvies pakketten
Ik zie interieurstyling als een combinatie van esthetisch én praktisch. Wat heb je aan een prachtig interieur waarin jij niet kunt doen wat jij graag doet? Ik wil jou en jouw wensen leren kennen en zorg ervoor dat het een ruimte wordt waar jij blij van wordt van kan doen wat belangrijk voor jou is.