Binnenkijken bij Eef

Op mijn persoonlijke wensenlijst voor een binnenkijker, stond uiteraard ook het interieur van Eef van @thuis.bij.eef. Ik volg Evelien (Eef) al geruime tijd op Instagram. Doordat ik veel overeenkomsten zie, spreekt haar account mij erg aan. Zo is zij altijd heerlijk aan het klussen met haar man en ze is totaal niet bang om kleur te gebruiken, integendeel! Ze is even lang met hem samen als ik met mijn man en ja: ook vergezeld met 2 kinderen: een jongen en een meisje. Ik geniet ervan om hun klusverhalen op de voet te volgen. Tijd voor een heerlijke binnenkijker!

Het begon allemaal met een scooter-ongeluk

Het begin van het Instagram-account is minder rooskleurig dan het kleurrijke interieur van Eef. Doordat zij een scooter-ongeluk kreeg, moest ze iets om handen hebben. Omdat ze toen net verhuisd waren, bedacht ze dat het wellicht leuk was om anderen mee te nemen in de verhuizing en het aanpakken van de woning. Dit bleek een gouden zet want inmiddels is het een behoorlijk uit de hand gelopen hobby geworden.

Altijd aan het klussen

Eef vindt het heerlijk om nieuwe ideeën uit te werken en haar man hierin mee te nemen. Klussen is een grote hobby van zowel Eef als van haar man Geert en samen komen ze tot de meest gave ideeën. Ze besteden dan eigenlijk niks uit, ook niet als ze niet weten hoe iets moet. YouTube is in dat geval hun grote vriend: ze zoeken wat filmpjes op hoe je iets kan bouwen en gaan vervolgens eigenhandig aan de slag. Op deze manier hebben ze een veranda gemaakt met een bar en sauna erin en van de garage hebben ze bijvoorbeeld een slaap- en badkamer gemaakt.

Alles zelf maken geeft een trots gevoel

Eef is onwijs trots op alles wat ze tot nu toe zelf gemaakt hebben. Het brein achter de plannen is Eef en Geert werkt dit vervolgens verder uit. Zo zijn ze een goed op elkaar ingespeeld team. Laatst wilden ze een kantoorruimte maken, wat wel aan allerlei eisen moest voldoen. Ze zijn tot een gaaf ontwerp gekomen met een uitschuifbaar bed, twee werkplekken en heel veel opbergruimte.

Ook is Eef heel trots op hun overkapping. Hier hebben ze een jaar aan gewerkt, maar dan heb je ook wat. Een buitenkeuken, buiten bar en een sauna en dat allemaal gestyled in de Eef-style.

De stijl van Eef

Eef haar stijl is goed te herkennen op Instagram. Ze houdt van kleurrijk in combinatie met een tikkeltje lef. Eef vindt het leuk om anderen te inspireren en te laten zien hoe je dingen zelf kan maken. Zo neemt ze mensen graag mee in hun klus-avontuur waarbij ze ook laat zien dat niet alles hetzelfde hoeft te zijn.

Het meest bijzondere aan en in het huis

De ruimte om het huis van Eef en Geert voelt het meest bijzonder. Ze hebben echt een heerlijke groene tuin waar ze ook heel veel gave ideeën voor hebben. Het item waar Eef het meest trots op is, zijn haar drie prachtige vazen die ze heeft geërfd van haar oma.

Verhuisprikkels?!

De vrienden van Eef en Geert zijn er verbaasd over dat ze hier al zo lang wonen. Voorheen verhuisden ze namelijk heel vaak. Maar het huis is ontzettend fijn, vertelt Eef. Het heeft een fijne locatie en voorlopig zijn ze nog niet uitgeklust. Maar, zeg nooit nooit. Wie weet verhuizen ze ooit nog naar de polder.

Interieurtip voor anderen: durf! Durf eens anders te denken en doe het gewoon. Als het echt niet mooi staat dan kun je het altijd nog anders maken of weghalen.

Meer volgen van Eef? Volg haar dan op Instagram: @thuis.bij.eef

Nog meer binnenkijkers?

Nog niet uitgekeken? Op de volgende pagina deel ik nog meer gave binnenkijkers. Heb je de vorige binnenkijker ook al gezien?: "Binnenkijken in Raard bij Helga van &HelgaStyling"

Binnenkijkers door heel Nederland
Binnenkijkers door het hele land, gluren bij de buren inclusief leuke verhalen en stylingtips vind je hier. Ook een binnenkijker van jouw huis? Mail mij!