Ontdek het kleurrijke huis van Lonneke en Ramon

Samen met Ramon woont Lonneke van Stylelon in een prachtig huis op de Bergse Plaat, gelegen aan het water van de Binnenschelde. Getrouwd is het duo niet, wel hebben ze een geregistreerd partnerschap. Ze zijn vrij om te gaan en staan waar ze willen omdat ze geen verplichtingen hebben naar kind of dier. In hun vrije tijd ondernemen ze veel met vrienden en ze gaan graag naar feestjes, etentjes of heerlijk weekendjes weg en op vakantie.

Kleurrijke woonkamer met grote bank, vloerkleed, muurdecoratie en bijzettafels

Van Goes naar Bergen op Zoom

Nadat Lonneke en Ramon een jaar in Ramon zijn geboorteplaats Goes hadden gewoond, kon Lonneke niet anders dan concluderen dat ze daar niet kon aarden. Tijd voor een verhuizing naar Bergen op Zoom. Ondanks dat het niet Lonneke haar favoriete wijk is, viel Ramon hier als een blok voor. Het vele water is hetgeen dat hem aantrok. En Lonneke? Die was allang blij dat ze terug was. Lonneke zag zeker veel potentie in het huis en stemde al snel in om hierheen te verhuizen.

Tuin aan het water

Heel veel verbouwen en klussen

In de afgelopen 3 jaar dat ze hier wonen, is eigenlijk alles verbouwd. Toen ze het huis kochten was het heel erg in een jaren 90 stijl zonder kleur en schwung. Ze hebben dan ook alles gestuukt, een nieuwe vloer erin gelegd en een nieuwe keuken geplaatst. Ook hebben ze van de schuur een kantoor gemaakt en aan het huis een garage/schuur gebouwd. Buiten was ook veel werk aan de winkel: de complete voor- en achtertuin is aangelegd, waaronder een vlonder aan het water en een houten overkapping. De voortuin is zeer riant met maar liefst ruimte voor 4 auto's. Of ze dit alles zelf hebben gedaan? Dat niet; heel veel is uitbesteed. De kleine klusjes als verven, behangen en natuurlijk ook het inrichten hebben ze wel zelf gedaan.

Woonkamer met oranje muur en zwarte accenten

De grootste trots van Lonneke: RAMON

Als ik Lonneke vraag wat haar grootste trots is, dan antwoord ze met: "Ramon". Hoe lief? Ze is trots dat hij meegaat in haar ideeën en ze mag helemaal haar gang gaan. Lonneke heeft altijd al een uitgesproken stijl gehad maar voor Ramon lag dat toch net even anders. Toch vertrouwt hij haar volledig in haar keuzes voor de inrichting, ook al beslist hij zelf wel graag mee. "Sinds ik jou ken, ben ik een stuk hipper geworden," heeft hij dan ook aan Lonneke bekend.

Sinds ik jou ken, ben ik een stuk hipper geworden

Lonneke haar eigen stylingbedrijf

Als eigenaresse van haar eigen stylingbedrijfje, Stylelon, is Lonneke gepassioneerd bezig met kleur en interieur. Ze vertelt enthousiast over haar liefde voor het stylen van ruimtes en het creëren van een positieve en sfeervolle omgeving. Haar talent voor kleurkeuzes en gedurfde ontwerpen komt duidelijk naar voren in elke hoek van hun huis.

Slaapkamer met houten latjes wand en een geblokt dekbedovertrek

Een huis vol kleur en durf

Lonneke's stijl wordt gekenmerkt door haar durf om kleurrijk en uitgesproken te zijn. Haar interieur straalt positiviteit en energie uit, en nodigt uit tot creativiteit en inspiratie. Met haar unieke aanpak laat ze zien dat het belangrijk is om je eigen gevoel te volgen en niet te veel na te doen van anderen.

Een nieuw hoofdstuk: verhuizen naar nieuwbouw

Hoewel ze hun huidige woning met trots hebben getransformeerd, gaan Lonneke en Ramon binnenkort een nieuw hoofdstuk beginnen in een nieuwbouwhuis. Ondanks dat de verhuizing onverwachts snel op hun pad kwam, zijn ze enthousiast over de mogelijkheden die het nieuwe huis biedt en ze kijken ernaar uit om opnieuw een prachtig thuis op te bouwen en in te richten. Nog een groot voordeel: familie en vrienden wonen dichtbij hun nieuwe huis én het ligt vlakbij het gezellige centrum. Lonneke is ervan overtuigd dat zelfs in een nieuwbouwwoning een ziel kan worden gecreëerd door middel van kleur, creativiteit en unieke keuzes. Ze kijkt dan ook enorm uit naar de verhuizing en het nieuwe canvas dat ze kan inkleuren.

Interieur-tip van Lonneke: Gooi altijd je eigen gevoel in je interieur

Lonneke geeft als interieur-tip mee om altijd je eigen gevoel te volgen bij het inrichten van je huis. Ze benadrukt het belang van authenticiteit en het vermijden van het klakkeloos kopiëren van anderen. Door je eigen stijl en persoonlijkheid in je interieur te laten zien, creëer je een unieke en inspirerende omgeving die echt bij jou past.

Zwarte woonkeuken met houten aanrechtblad

Nog meer binnenkijkers?

Heerlijk, gluren bij de buren. Wil je bij nog meer mensen binnenkijken? Kijk dan op de volgende pagina:

Binnenkijkers door heel Nederland
Binnenkijkers door het hele land, gluren bij de buren inclusief leuke verhalen en stylingtips vind je hier. Ook een binnenkijker van jouw huis? Mail mij!

Verzoek: Indien je op mijn blog iets hebt gezien dat je wil kopen, dan zou ik het op prijs stellen als je het koopt via de linkjes op de pagina. Ik krijg hier dan namelijk een commissie over vanwege de "reclame" die ik maak. Het kost jou niks extra's maar het zorgt er wel voor dat ik dergelijke content kan blijven maken. Win-win.