De woonreis van Mona en haar gezin

Mona en haar gezin hebben een inspirerend verhaal van hun woonreis. Van het samenwonen in een huurflat tot het kopen en renoveren van verschillende huizen, ze hebben altijd hun handen uit de mouwen gestoken om hun woningen naar hun smaak aan te passen. Het nieuwe huis uit 1900 is een waar pronkstuk, met prachtige originele details waar ze vol trots aan werken. Mona's eclectische stijl zorgt voor een unieke mix van oud en nieuw in het interieur, waarbij ze vintage elementen combineert met eigentijdse accenten.

Fan van de kleuren in Mona haar huis? Deze kleuren gebruikt zij:
Puur Turf - Flexa
Midden Turf - Flexa
Iets Kokos - Flexa
Patroontegels op de vloer, authentieke elementen

Mona, een sportieve vrouw, runt al bijna drie jaar het Instagram-account BijMona. Ze is erg sportief maar door een ongelukje 4 jaar terug is ze niet meer zo actief aan het sporten. Maar! Dat weerhoudt haar er niet van om haar interieur met de wereld te delen. Mona woont samen met haar man en twee dochters, Gwen van 18 jaar en Britt van 22 jaar.

Een prachtig vrijstaand huis uit 1900

Mona en haar gezin hebben onlangs een prachtig huis uit 1900 gekocht, waarvan ze volop genieten van de originele details. Het huis is gelegen op een gunstige locatie, dichtbij de heide en op slechts 4 minuten lopen van het centrum. Ze zijn sinds 18 december 2022 in het nieuwe huis getrokken.

Zelf klussen en samen klussen

Mona en haar man zijn erg handig en klussen behoorlijk wat. Hun omgeving denkt dat ze dit heel leuk vinden maar eigenlijk vinden ze het vooral leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Naderhand zijn ze wel altijd erg trots op het eindresultaat. Ze hebben gedurende de afgelopen 20 jaar een fijn team van handige mensen om hen heen verzameld, waaronder vrienden en familie, die hen helpen bij de verschillende projecten.

De grootste trots van Mona

Mona is vooral trots op de originele details die het huis uit 1900 te bieden heeft. Ze zijn verliefd geworden op de authentieke elementen van het huis en zijn vastbesloten om deze te behouden bij het verbouwen en de elementen die er niet meer in zaten, terug te brengen.

De smaak en stijl van Mona

Mona heeft een eclectische smaak als het gaat om interieurdesign. Ze waardeert verschillende stijlen en vindt veel verschillende elementen mooi. Haar interieur is een mix van oud en nieuw, waarbij ze vintage items combineert met eigentijdse elementen. Ze heeft een voorliefde voor spierwitte en vergrijsde bruine kleuren (greige), die de hoofdtonen in haar interieur vormen.

Het meest bijzondere item in huis

In het nieuwe huis van Mona en haar gezin zijn er verschillende bijzondere items te vinden. Eén van de meest opvallende is een prachtige kroonluchter boven de eettafel, die ze hebben geërfd.

Kroonluchter boven de eettafel

Interieurtip voor anderen

Mona's interieur-tip is om je huis persoonlijk te maken en niet bang te zijn om je eigen smaak te laten zien. Ze gelooft in het toevoegen van persoonlijke spulletjes en accessoires die een verhaal vertellen en jouw unieke persoonlijkheid weergeven. Door deze persoonlijke touch toe te voegen, wordt het huis een echt thuis waar je je comfortabel en op je gemak voelt.

Mona en haar gezin kijken vol enthousiasme naar de komende jaren, waarin ze stap voor stap hun nieuwe huis zullen transformeren en er hun eigen stempel op zullen drukken. Ze zijn klaar voor de uitdagingen die hen te wachten staan en kunnen niet wachten om het eindresultaat te zien: een prachtig, persoonlijk en gastvrij thuis.

Meer binnenkijkers?

Zin om bij nog meer mensen binnen te kijken? Dat kan! Bekijk hier alle binnenkijkers. Heb je de vorige binnenkijker ook al bekeken?: "Binnenkijken in het kleurrijke huis van Thuis.bij.Eef"

Binnenkijkers door heel Nederland
Binnenkijkers door het hele land, gluren bij de buren inclusief leuke verhalen en stylingtips vind je hier. Ook een binnenkijker van jouw huis? Mail mij!

Verzoek: Indien je op mijn blog iets hebt gezien dat je wil kopen, dan zou ik het op prijs stellen als je het koopt via de linkjes op de pagina. Ik krijg hier dan namelijk een commissie over vanwege de "reclame" die ik maak. Het kost jou niks extra's maar het zorgt er wel voor dat ik dergelijke content kan blijven maken. Win-win.