Waarom wij een veranda hebben gemaakt

Al jarenlang genieten wij van onze veranda in de tuin. Dit idee ontstond tijdens onze eerste rondreis door Noorwegen, waar we verbleven in hutten die allemaal vergezeld waren van een veranda. Tijdens die reis realiseerde ik me de enorme meerwaarde van veranda's. Wat een puur genot! Ongeacht het weer konden we altijd buiten zitten, droog en comfortabel.

Het bouwen van onze eigen veranda

Toen we terugkwamen van onze reis, vertelde onze buurman dat hij een nieuwe schuur wilde bouwen. Ik stelde meteen voor om samen een schuur met veranda te bouwen. Hij was meteen enthousiast, en zo begon ons grootschalige bouwproject. We hebben uiteindelijk een schuur met een veranda van 55m2 gebouwd. Elke zaterdag was klusdag en nu hebben we een prachtige schuur met een heerlijke veranda in onze tuin.

Sinds we onze veranda hebben, ben ik onze tuin veel meer gaan waarderen. Het is geweldig om buiten te kunnen zitten met beschutting tegen de zon, terwijl ik toch van de zonnestralen kan genieten. We hebben ook een comfortabele loungeset toegevoegd, waardoor het onder onze veranda extra genieten is.

Laten bouwen van een veranda

Het bouwen van onze schuur met veranda was natuurlijk een immense klus waar heel veel maanden werk in heeft gezeten. Zoals jullie weten: wij houden van klussen en we hebben hier ook de benodigde ervaring in en het juiste gereedschap voor. Ik begrijp dat dit voor veel mensen geen haalbare kaart zal zijn. Je kunt het bouwen van een veranda natuurlijk ook heel goed uitbesteden. Bij De VerandaSpecialist kun je de meest prachtige en luxe veranda's en buitenverblijven op maat laten maken.

Zodra het maar een beetje mooi weer is, ben ik buiten onder onze veranda te vinden. Sterker nog: ik schrijf deze blog op dit moment ook onder onze veranda. In de lente en zomer is deze overkapping voor mij grotendeels mijn werkplek. Dankzij de toevoeging van een heater, kunnen we hier ook heerlijk zitten als het echt wat kouder is. Mocht je overwegen om en veranda te laten plaatsen, dan zou ik het zeker willen aanraden.

De meerwaarde van een buitenverblijf

Bij De VerandaSpecialist ben je ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar een buitenverblijf zoals een tuinkamer, poolhouse, overkapping, tuinkantoor en serres. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk zeker op hun website en laat je inspireren door alle mooie voorbeelden.

Luxe houten veranda’s & tuinkamers | De VerandaSpecialist
Buiten genieten in een houten veranda, tuinkamer of poolhouse? Wij creëren uw maatwerk buitenverblijf inclusief een luxe lichtstraat en accessoires.