Grote slaapkamer make-over

Als je het proces nog niet hebt gevolgd, dan wil ik je adviseren om eerst de volgende blogs te lezen. Hierin neem ik je mee naar het zelf ontwerpen van behang én het maken van visgraat nachtkastjes door middel van tongspatels!

Zelf behang ontwerpen voor in de slaapkamer
Zelf behang ontwerpen, in deze blog leg ik je uit hoe ook jij dit kan doen.
Visgraat nachtkastjes DIY met gebruik van tongspatels
Geef je nachtkastjes een nieuwe look met tongspatels! Een snelle, doeltreffende en ook nog eens hele makkelijke DIY. Ik deel alle stappen.

Posters online kopen

Enkele maanden geleden nam Inzpero contact met mij op voor een samenwerking. Ze hadden de webshop net gelanceerd in Nederland, oftewel: shoppen bij Inzpero was vanaf toen ook mogelijk bij ons! Inzpero is gesitueerd in Scandinavië en bereid zich snel verder uit. Ik was de eerste Nederlandse die een samenwerking met hun aan mocht gaan, hoe leuk?!

Kunst posters aan de muur

Uiteraard kende ik Inzpero nog niet, het was net een dag in Nederland toen ik benaderd werd. Toen ik op de webshop ging kijken werd ik erg enthousiast. Inzpero onderscheid zich van andere webwinkels die posters verkopen! Deze partij zorgt voor een win-win situatie! Hoe zit dat?

Zoals Inzpero zelf ook aangeeft, zijn er heel veel getalenteerde kunstenaars die helaas onbekend zijn. Inzpero biedt hen een podium want de prachtige kunst wordt gedigitaliseerd en omgevormd tot posters. Jij kunt dus op een voordelige manier kunst posters aan je muur hangen. En de kunstenaars krijgen via Inzpero meer naamsbekendheid én ze verdienen geld bij iedere verkochte poster. Hoe geweldig is dit initiatief?!

Inzpero zorgt voor een win-win situatie. De kunstenaars krijgen een podium en jij kunt voordelig kunstwerken in huis hangen.

Dat is voor mij meteen het verschil waarom ik veel liever een samenwerking aan ga met Inzpero, dan met andere partijen die 'gewone' muurposters verkopen. Ik vind het zo tof om hiermee ook kunstenaars te helpen, financieel en qua naamsbekendheid.

Leer de kunstenaars kennen

Wat mij ook erg enthousiasmeert is de pagina waarbij een overzicht is van alle kunstenaars samen met hun kunstwerken:

Kunstenaars met hun kunstwerken

De kunstwerken van deze kunstenaars worden omgetoverd tot posters. Als je op de naam van de kunstenaar klikt, kun je meer lezen over deze persoon. Dit maakt het extra persoonlijk.

Ik vind het ook heel mooi om te zien dat iedere kunstenaar zo echt een eigen stijl heeft. Ik ben zelf erg fan van de werken van Anna Brandt.

En van haar heb ik dan dus ook twee prachtige werken hangen in onze slaapkamer. Ik vind haar werk erg vrolijk en rustgevend. Prachtige bloemen of abstracte spikkels zie je veel terugkomen. Kunst is ontzettend persoonlijk dus hoe fijn is het dat je kunt kiezen uit zoveel diverse werken van verschillende kunstenaars?

Grote posters aan de muur

Bij Inzpero heb je ook de mogelijkheid om voor grote posters te gaan. Denk aan een formaat van 100x140cm! Dat is húge. Ik kan me zo voorstellen dat het lastig is om hier lijsten voor te vinden maar daar heb ik natuurlijk een oplossing voor:

Muurdecoratie inspiratie DIY: maak een lijst met fotobehang!
Maak zelf een lijst voor de mooiste muurdecoratie. Ik vertel jou stap voor stap hoe je dit aan kan pakken. Een goedkope en doeltreffende DIY!

In bovenstaande blog leg ik jou namelijk uit hoe je heel gemakkelijk én voordelig een grote lijst kan maken. De lijst die hier te zien is, is 110x160cm en is qua formaat dus net een tikkeltje groter dan de posters bij Inzpero. Toch kun je voor een relatief laag bedrag een geweldig groot kunstwerk aan je muur hangen.

Een lijst laten maken

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet weet hoe de poster zich weerhoudt als je hem gaat vastplakken met behanglijm. Het is natuurlijk heel ander materiaal dan behang en ik vermoed dat je het gaat zien. Ik zou dan ook adviseren om er een glasplaat overheen te leggen in plaats van vast te lijmen. Je kunt ook een lijst laten maken bij bijvoorbeeld Hornbach, dit kan wel aardig in de kosten lopen maar alsnog heb je een veel voordeliger kunstwerk aan de muur dan wanneer je een origineel werk aanschaft.

Slaapkamer met tweer kunstwerken van Inzpero ingelijst

Fotowanden

Vind je het lastig om kunst te combineren? Bij Inzpero heb je ook completefotowanden die je kunt kopen.

Super handig! Ze laten ook nog eens verschillende opties zien om verschillende formaten lijsten te combineren. Ik zou zeggen: kijk vooral, je zal er ongetwijfeld inspiratie van krijgen.

Gratis verzenden en levertijd

Koop je voor €39,- aan posters? Dan wordt het gratis naar jou verzonden. De levertijd is 3-7 werkdagen en het wordt heel netjes verstuurd in een koker.

Liever geïspireerd raken hoe je wandplanken mooi kan stylen? Kijk dan vooral even naar deze blog:

Wandplank decoratie woonkamer: 3 voorbeelden om te stylen
Hoe kun je een wandplank leuk stylen met accessoires? Hoe zorg je ervoor dat de plank gezellig en in balans is? Ik deel 4 handige tips.