Ikea hoezen laten maken

Ikea, ik ben fan, dat mag duidelijk zijn. Ik ben dan ook helemaal weg van Ikea Hacks maar ik ben totaal niet bedreven met stof. Zelf zou ik dan ook geen hoezen voor meubels kunnen maken. Dus: Ikea Hacks met stof? Voor mij een no-go. Toch zou het tof zijn om wat andere stoffen te kunnen kiezen dan het standaard Ikea-aanbod, dat doorgaans toch niet heel uitgebreid is als het op kleur aan komt. Bemz heeft daar wat op bedacht! Bij Bemz heb je een gigantisch aanbod aan stoffen/kleuren voor... Ikea meubels!

Bemz heeft een gigantisch aanbod aan stoffen en kleuren voor Ikea meubels.

Ontelbaar Ikea hoezen bij Bemz

Bemz heeft ontelbaar Ikea hoezen die mooi gecategoriseerd staan op type meubel. Stel dat ik uitgekeken raak op de gele stof van onze Strandmon fauteuil, dan kan ik kiezen om bij Bemz een nieuwe hoes te bestellen. Daar heb ik keuze uit 138 soorten en kleuren stoffen! Even ter vergelijk: bij Ikea heb ik keuze uit 5 stoffen. Nou vind ik het geel wel echt een parel overigens.

Ikea hoezen laten maken, koop ze bij Bemz, de keuze is reuze. Gele strandmon fauteuil

Maar goed. Stel nou dat jij geel geen parel vindt en de andere 4 kleuren ook niet, dan ben je mooi de Sjaak indien je de vorm/het model van Strandmon wel helemaal tof vindt. Gelukkig kun je alsnog de Standmon fauteuil kopen én combineren met een stof van Bemz. Zo maak je de stoel helemaal eigen!

Duurzaamheidstip: koop een fauteuil of bank van Ikea op marktplaats. Is de stof niet helemaal proper meer? Dan kun je het item waarschijnlijk extra goedkoop aanschaffen. Combineer hem vervolgens met een hoes van Bemz en je hebt een voordelig nieuw meubel dat ook nog eens helemaal eigen is!

Je kent vast wel webwinkels waarbij je andere kleuren kunt kiezen maar het vervolgens echt met zo'n klein vierkant plaatje moet doen. Bij Bemz hebben ze daarover nagedacht: als je op de kleur klikt dan wordt het meubel ook daadwerkelijk die kleur. Oh wat een genot.

Gratis stof stalen bij Bemz

Ook wel heel fijn: je kunt bij Bemz gratis stof staaltjes bestellen. De eerste 5 zijn gratis en daarna betaal je 3 euro aan verzendkosten en zou je nog 5 stalen extra kunnen laten meekomen. Ik zou vooral stalen bestellen zodat je de kleur zo goed mogelijk in de ruimte kan beoordelen en de stof kan voelen.

Je kunt de stalen hier bestellen.

Meubelhoezen van Ikea outlet

Bemz heeft ook een enorme outlet aan meubelhoezen voor Ikea met echt heerlijke aanbiedingen. Als koopjes-jager vind ik deze outlet pagina natuurlijk de leukste van de webwinkel. Stel dat je voor een prikkie een Ikea-meubel op de kop tikt op Marktplaats en vervolgens in de outlet van Bemz slaagt voor een nieuwe Ikea hoes, dan ben je toch een Koning?

Ook meubelpootjes voor Ikea meubels

De meubelpootjes van Ikea zijn zo nu en dan ook niet om over naar huis te schrijven. Bij Bemz hebben ze daar ook een oplossing voor: andere meubelpootjes. Het kan zo simpel zijn!

Duurzame meubelhoezen bij Bemz

Er worden heel veel (goede) meubels weggegooid en dat is natuurlijk zonde, niet duurzaam en niet goed voor het milieu. Daarom is het verstandig om een versleten meubelhoes te vervangen in plaats van een compleet nieuw meubel te kopen. Wil je meer weten over de duurzame meubelhoezen bij Bemz?

Zelf ben ik nog tevreden met onze gele Strandmon fauteuil. Wil je hier mee over lezen? Dan kan dat natuurlijk!

De gele Strandmon fauteuil van Ikea in ons kleurrijke huis
De gele Strandmon fauteuil van Ikea is een heerlijke interieur knaller. Hij heeft er bij ons voor gezorgd dat de woonkamer weer in balans is.