Shop the Look: een kleurrijke eetkamer

Ja, het is weer tijd voor een Shop the Look. Dit keer is onze eetkamer van 5 jaar terug aan de beurt. Toen de prachtige Ixxi er nog hing, de muur nog mintgroen was en nouj ja: alles anders was behalve de eettafelpoten en de eetkamerstoelen. Voor deze Shop the Look heb ik allerlei opties uiteen gezet. Veel items zijn niet meer letterlijk te koop en zodoende ben ik op zoek gegaan naar diverse alternatieven in diverse prijsklassen.

Leuk! Alle items op deze pagina zijn prima met elkaar te combineren.

Handig! De volgorde van de afbeeldingen is gelijk aan de volgorde van de linkjes.

1. Pixel Ixxi Vogel

Pixel Ixxi vogel

2. Groene plafondlamp

3. Hangplant

4. Witte lockerkast

5. Bloempot

6. Kunstplant roze

7. Kandelaars

8. Kaarsen

9. Gele eetkamerstoelen

10. Eettafel

Verzoek: Indien je iets hiervan wil kopen, dan zou ik het op prijs stellen als je het koopt via de linkjes op de pagina. Ik krijg hier dan namelijk een commissie over vanwege de "reclame" die ik maak. Het kost jou niks extra's maar het zorgt er wel voor dat ik dergelijke content kan blijven maken. Win-win.

Meer Shop the Look

Ik heb nog meer Shop the Look pagina's gemaakt! Deze kun je hier vinden:

Styling tips en decoratie
Je huis gezellig aankleden? In deze blogs deel ik decoratie inspiratie maar ook belangrijk: stylingtips! Waar pas je welke decoratie toe?