Gietvloeren en PUUR! Concrete vloeren

Vloeren, misschien van ik van de oude stempel maar toen wij ons huis gingen verbouwen dacht ik vooral in hout en laminaat. Tegenwoordig zie je steeds vaker inspirerende beelden langskomen van prachtige egale gietvloeren en PUUR! Concrete vloeren. Wat een heerlijk effect geeft dit in een ruimte. Ik vind hout gerust ook mooi maar het nadeel vind ik toch altijd dat ik hout op hout als fout bestempel. Dat terwijl ik houten meubels echt wel mooi vind! Alleen is dit dus een no-go in ons eigen huis door onze houtlook vloer. Dan daarbij zijn er nog zoveel voordelen te bespeuren benoemen over gietvloeren en PUUR! Concrete vloeren, ik zal ze met je delen.

Voordelen van gietvloeren en PUUR! Concrete vloeren

De mogelijkheden met gietvloeren zijn eindeloos te noemen. Wat helemaal leuk is: deze vloeren zijn te maken in vrijwel iedere RAL & NCS kleur! Hoe gaaf is het om als lefhebber, out of the box denker of kleuraanbidder een gekleurde vloer te hebben? Sterker nog: je kunt de vloer zelfs voorzien van special effects, zoals flakes waarbij er kleurvlokken in de gietvloer verwerkt worden. Op deze manier maak je een vloer al helemaal eigen en een ander bijkomend voordeel: vuil is minder zichtbaar.

Gietvloeren en PUUR! Concrete vloeren zijn in vrijwel iedere RAL & NCS kleur te maken.

Dat deze vloeren in vrijwel alle kleuren en kleurcombinaties te gieten zijn, is natuurlijk geweldig gaaf. Daarnaast zijn er nog heel veel voordelen die zeker het benoemen waard zijn:

Gietvloeren zorgen voor een strakke basis

Doordat gietvloeren geen naden hebben, geeft het meteen een strakke uitstraling in de ruimte. Hierdoor kun je nog beter los gaan met allerlei kleuren en aankleding. Ik voorzie in ons volgende huis dan ook een gietvloer zodat ik ook meubels met hout(en poten) kan verwelkomen in ons huis. Ik blijf er bij: hout op hout = fout. Door te kiezen voor een gietvloer, kun je prachtige houten meubels aan je interieur toevoegen zonder dat het een mismatch is met een houten vloer. Kijk maar eens dat toffe stoeltje met houten poten op de gietvloer staan, dat is toch een geweldige plaatje zo samen?

Gietvloeren zijn Super Simpel Schoon te maken

Drie maal S is Scheepsrecht: Super Simpel Schoon, dat is het geval bij gietvloeren. Geen naadjes te bespeuren waar stof en ander ongewenst spul tussen gaat zitten. Dat is toch ontzettend ideaal? Vooral met huisdieren en/of kinderen of wellicht een allergie is dit een zeer aangename bijkomstigheid.

De ijzersterke eigenschappen van de PUUR! Concrete vloer

De PUUR! Concrete vloer is een woonbeton vloer. Dit houdt in dat de vloer werkelijk ijzersterk is. Ontzettend fijn om te weten dat je lieve viervoeter geen krassen op deze vloer achter kan laten en dat je kinderen met een gerust hart met scherpe items (ja: ook scharen) op de vloer kan laten spelen. Een krasvrije gietvloer? Dan is de PUUR! Concrete een geweldig idee.

Gietvloeren in combinatie met vloerverwarming

Ideaal: gietvloeren kunnen in combinatie met vloerverwarming. En ja: dat voelt echt ontzettend wellness-achtig. Zo'n glad vloertje met warmte, wat een luxe gevoel geeft dat. Met name de PUUR! Concrete vloer is uitermate geschikt voor in een badkamer en ook geschikt voor op de muren. Een naadje = naadje, hoe fijn om geen naadjes te hebben in een badkamer?

Nog meer voordelen?

Jazeker, er zijn nóg meer voordelen aan Gietvloeren en PUUR! Concrete vloeren. Wil je hier nog meer over lezen? Dat snap ik! Kijk vooral op de website van Puur Vloeren voor alle voordelen, verschillen en informatie over prijzen:

Gietvloeren, PVC & woonbeton | Showroom Veenendaal
Nieuwe vloer nodig? Plan een afspraak in onze showroom en bekijk ons totaalassortiment. Geschikt voor vloerverwarming. Ruim geopend.