Porfolio van  kleurrijke interieuradviezen door Interikleur

Graag deel ik hierbij een greep uit de interieuradviezen die ik heb mogen maken. Een aantal klanten is zo vriendelijk geweest om mij before & after foto's te laten maken, ik hou ervan: make-over plaatjes! Er zijn ook klanten uit andere hoeken van het land waarbij ik op afstand advies heb mogen geven, de 3D beelden van SketchUp spreken gelukkig ook boekdelen.

Interieuradvies Haarlem: slapen in de woonkamer

Klein wonen vraagt om slimme oplossingen. Als gezin van 5 beschikking hebben over 2 slaapkamers, de oplossing: slapen in de woonkamer! Bekijk alle before en after foto's op de volgende pagina:

Interieuradvies Haarlem: slapen in de woonkamer
Klein wonen vraagt om slimme oplossingen. Als gezin van 5 beschikking hebben over 2 slaapkamers, de oplossing: slapen in de woonkamer!

Interieuradvies Amsterdam: Think Pink!

Wat een droomopdracht met als thema "1920's Pink Boutique Hotel". Ik ging aan de slag met een ontwerp voor de keuken, woonkamer, hal, slaapkamer én werkkamer. Met dit thema ben je bij mij aan het juiste adres! Van deze toffe klus volgen nog before & after foto's zodra de make-over klaar is maar de ontwerpen kun je hier al bekijken:

Interieuradvies Amsterdam: 1920’s Pink Boutique Hotel
Gaaf! Roze wonen in hartje Amsterdam. Ik mocht een interieuradvies maken voor het gehele appartement, pink it is! Zonder dat het te bont wordt.

Interieuradvies Duiven

Dat interieuradvies op afstand heel goed mogelijk is, bleek wel toen ik in de LockDown noodgedwongen op afstand advies ging geven. Met behulp van de doorgegeven maten van de klanten kon ik aan de slag met het maken van een 3D tekening. Het was de wens om voor meer eenheid te zorgen, een speelhoek voor de dochter en ruimte voor een box. Bekijk het ontwerp op de volgende pagina:

Interieuradvies Duiven, verhuizen of alles verbouwen?
Interieuradvies op afstand, dit is heel goed mogelijk bleek tijdens de Lock Down. Daarom heb ik deze optie inmiddels standaard in mijn pakket.

Interieuradvies Haarlem: van ouderkamer naar kinderkamer

Een kamer van 8m2 vullen met een gigantische wensenlijst: bed van 140x200, opbergruimte voor kleding, genoeg plek om knutselspullen uit te stallen, een bureau/remote werkplek én een bank!

Interieuradvies in Haarlem: multifunctionele kinderkamer
Een kamer van 8m2 vullen met een gigantische wensenlijst: bed van 140x200, opbergruimte voor kleding, genoeg plek om knutselspullen uit te stallen, een bureau/remote werkplek én een bank!

Interieuradvies Velserbroek: opnieuw verliefd worden op je huis

Woon je al lang op dezelfde plek? Dan kan het zijn dat je in dubio zit om te verhuizen óf je woning een doeltreffende make-over te geven. Voor dit stel uit Velserbroek mocht in een interieuradvies maken waarbij pasteltinten de boventoon voerden:

Interieuradvies Velserbroek: opnieuw verliefd op je huis
Verbouwen of verhuizen, een veel afgevraagde afweging. Met verbouwen kun je stiekem een heel eind komen! Laat je inspireren.

Kun jij ook wat hulp gebruiken bij je interieur?

Wil jij ook een passend ontwerp voor jouw woning? Bekijk dan de diverse mogelijkheden op mijn aanbod-pagina:

Interieuradvies dat bij jou past
Ik zie interieurstyling als een combinatie van esthetisch én praktisch. Wat heb je aan een prachtig interieur waarin jij niet kunt doen wat jij graag doet? Ik wil jou en jouw wensen leren kennen en zorg ervoor dat het een ruimte wordt waar jij blij van wordt van kan doen wat belangrijk voor jou is.