Slimme oplossingen bij klein wonen

Mijn hart maakte een sprongetje toen ik van een leuk stel uit Haarlem een e-mail kreeg met de vraag of ik hun kon helpen bij het bedenken van een oplossing voor hun woonprobleem. Wonen met 3 kinderen en beschikking hebben over 2 slaapkamers, vraagt om een creatieve oplossing. Het plan was om te gaan slapen in de woonkamer, zónder dat de woonkamer op een slaapkamer zou gaan lijken.

Before en after foto's van de woon-/slaapkamer

Dit stel was zo attent dat ik voor en na foto's mocht komen maken van de make-over.

Before & after:

Tips: een klein huis slim inrichten - slapen in de woonkamer

Meer lezen over deze make-over? Het plan van a-z lees je hier:

Tips: een klein huis slim inrichten - slapen in de woonkamer
Een 5-persoons gezin in een huis met 2 slaapkamers, dat vraagt om creatieve oplossingen. Ik had de eer om tot een passend ontwerp te komen.

Kun jij ook interieuradvies gebruiken?

Kom jij er ook niet uit? Wil je kleur maar durf je niet of weet je niet hoe? Of heb je ook te maken met een ingewikkelde woonsituatie? Bekijk mijn verschillende aanbod:

Interieuradvies pakketten
Ik zie interieurstyling als een combinatie van esthetisch én praktisch. Wat heb je aan een prachtig interieur waarin jij niet kunt doen wat jij graag doet? Ik wil jou en jouw wensen leren kennen en zorg ervoor dat het een ruimte wordt waar jij blij van wordt van kan doen wat belangrijk voor jou is.