Pådrag Ikea Hack

Er is weer een parel in het assortiment van Ikea waar je heerlijk mee kunt hacken! Deze Pådrag vaas shop je voor 2 euro en nee: hij is niet te koop zoals hier afgebeeld. Anders was het natuurlijk ook een Ikea hack. Ik vertel je in deze blog precies wat je nodig hebt om ook dit pareltje te kunnen maken.

Pådrag Ikea Hack benodigdheden

Het boodschappenlijstje voor deze hack is een lachertje want deze hack is zo ontzettend eenvoudig!

Stappenplan Pådrag Ikea Hack

Goed, als je deze spullen in huis hebt, dan kun je aan de slag. Het is een super eenvoudige Ikea Hack dus er valt eigenlijk ook niet bijzonder veel over te vertellen.

Haal de stickers van de vazen af

Wel belangrijk: even de stickers goed van de vazen afhalen. Gelukkig zijn dit fijne stickers die gemakkelijk loslaten, hoera!

Kit de vazen met de bodem tegen elkaar

Vervolgens kun je de bodem van één vaas insmeren met kit. Vervolgens zet je de andere vaas erop. Nu even zorgen dat je geduld hebt zodat de kit goed kan uitharden. En dan ziet het er als volgt uit:

Spuit de vazen in de kleur die je wil

Tot slot kun je de vaas spuiten in een kleur die je maar wil. En voilà, je hebt een super gave eyecatcher in huis! Ik koos voor een heerlijk lavendel-kleurige spuitverf.

Goedkope Pådrag vaas Ikea hack, maak voor €2 je eigen vaas

Meer Ikea Hacks en DIY inspiratie?

Vind je het leuk om zelf lekker aan de slag te gaan met Ikea Hacks? Of vind je het sowieso leuk om toffe DIY projecten te hebben? Kijk dan hier voor nog meer leuke ideeën:

Verzameling van de leukste Ikea Hacks en DIY’s met stappenplan
Ikea Hacks, zó leuk om te doen! In 2020 won ik de 1e prijs voor het maken van de leukste Ikea Hacks. Ook die hacks kun je hier terugvinden, met tips! Enjoy!