Bloemen behang, ik krijg er geen genoeg van

Wie mij kent kan er niet onderuit: bloemen behang. Ik geef direct toe dat ik hier een zwak voor heb, en niet zo'n kleintje ook. Zodra ik een mooi bloemen behang zie, ga ik soms zelfs rare geluiden produceren, zoals een gierend kind in een speeltuin blij is om te kunnen spelen. Bloemen behang doet iets met mij, bloemen behang geeft mij een euforisch gevoel, bloemen behang... Ja, het liefst gewoon in elke ruimte. Maar ik woon samen dus daarom maar in 75% van de ruimtes.

Bloemen behang in de slaapkamer

Onze slaapkamer heeft ontelbaar make-overs gehad en toch keerde bloemetjesbehang regelmatig terug. Welgeteld voor de derde keer is onze muur opgeleukt met heerlijk bloemen behang. Eerst begon het vrij rustig, met zacht gele bloemen in combinatie met de kleur Cornflower Field van Flexa:

Slaapkamer, spiegel, bed, steigerhout, bloemen behang.

Nog steeds vind ik dit een heerlijke combinatie. Cornflower Field was trouwens een kleur waarbij ik eerst een "ieuw" slaakte (niet positief) maar zodra je hem op de muur smeert geeft het een heel luxe uitstraling en ik was er meteen weg van. Het bloemen behang van deze foto vind ik nog altijd mooi, alleen wordt het naar mijn weten niet meer verkocht. Het nadeel van dit bloemen behang vond ik het grijs erin; grijs is hier een no-go. Ik heb zelfs overwogen om de grijze bloemen met de hand een andere kleur te schilderen maar bij nader inzien heb ik het behang toch weggehaald voor een nieuwe make-over.

Kleurrijk bloemen behang in de slaapkamer

Nadat ik de complete slaapkamer groen had geverfd, ja: inclusief plafond, miste ik toch wat vrolijke kleuren. Ik was op slag verliefd op dit bloemen behang van Karwei. Voor een vriendelijke prijs van €21,99 per rol. Dus daar gingen we weer: hop behang er tegenaan:

Slaapkamer, spiegel, bed, lambrisering, bloemen behang kleurrijk

Zelf bloemen behang ontwerpen

En toen wilde ik alweer wat anders in onze slaapkamer. Maar, bloemen behang mocht niet ontbreken. Omdat ik een herhalend patroon soms wat druk kan vinden, wilde ik het liefst fotobehang. Maar ik kon niks vinden wat naar mijn zin was. Daar had ik wat op bedacht: zelf behang ontwerpen voor in de slaapkamer. Behang met bloemen én vogels, voor mij de perfecte combinatie. En wow, ik heb ontelbaar reacties op dit behang mogen ontvangen. Wie weet ga ik nog eens zelf behang ontwerpen voor in onze webshop.

Slaapkamer, bed, bloemen behang met vogels.

Bloemen behang in een grote lijst

Nog een DIY-idee: bloemen behang inlijsten! Ik miste een grote eyecatcher in onze eethoek. Opeens kwam ik op het idee om behang in te lijsten. Een lijst kopen is een prijzige aangelegenheid en daarom besloot ik zelf een lijst te maken met deurlijsten. Een super makkelijke én doeltreffende klus en een zeer voordelige manier om een groot gebaar te maken in huis.

Blauwe muur, grote lijst met fotobehang met bloemen.

Fotobehang met grote bloemen

Wil je behang met grote bloemen? Kies dan voor fotobehang. En ja hoor, hier komt de koopjesjager weer om de hoek kijken. Ik kocht dit behang voor (schrik niet): €24,99. En nee: niet per m2 of per rol, nee: het complete behang kostte €24.99. Waar? Bij Action. Nee echt?! Ja, serieus. Wie weet gooien ze het ooit weer in de collectie en wees er in dat geval snel bij: dit bloemen behang is mega populair!

Kantoor, bureaustoel, bureau, bloemen behang.

Bloemen behang in het washok

Jazeker, ook het washok mocht eraan geloven. Ik wilde een botanisch washok met een lekker aanwezig behang. Bij Kwantum slaagde ik voor behang Natalia en ja hoor: als je op de link klikt dan zie je daar ook een foto van ons washok bij staan.

Washok, bloemenbehang.

Meer styling- en behanginspiratie:

Styling tips en decoratie
Je huis gezellig aankleden? In deze blogs deel ik decoratie inspiratie maar ook belangrijk: stylingtips! Waar pas je welke decoratie toe?