Persoonlijke muurdecoratie met foto's

Een veel gestelde vraag: "Wat hangen we aan de muur?". In deze blog neem ik je mee door diverse mogelijkheden uit te lichten.

Kies voor een photowall/foto muur vol leuke foto's

De meest bekende optie is ongetwijfeld de photowall. Hierbij hang je diverse fotolijstjes op. Je kunt dit op een strakke manier vormgeven door te werken met hetzelfde formaat lijstjes, of op een speelse manier door allerlei maten en vormen te gebruiken. Wil je nog wat meer speelsheid aanbrengen? Dan kun je het ook combineren met fotolijsten op wandplanken met daarin jouw foto-afdrukken.

Voor op het toilet: een persoonlijke jaarkalender

Wist je dat je jaarkalenders ook kunt personaliseren? Maak toffe foto's van je gezin in ieder seizoen en gebruik deze om je eigen kalender vorm te geven. Super gezellig en zo vergeet jij die belangrijke verjaardagen niet meer! Liever foto's van gebeurtenissen bij elkaar? Laat dan een fotoboek maken.

Foto's afdrukken op kurk

Ken je deze al? Druk je foto's af op kurk! Ben je een reislustig type? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheid om de wereldkaart af te drukken op kurk. Vervolgens kun je toffe polaroid foto's plakken bij landen waar je bent geweest. Zo krijgt dat kurk opeens een heel persoonlijke betekenis! Je kunt foto's op kurk laten drukken bij de Fotofabriek.

Foto's afdrukken op hout voor een landelijk of industrieel interieur

Houd je van natuurlijke materialen? Dan is hout de perfecte ondergrond om foto's op af te laten drukken. Dit type muurdecoratie is zeer geschikt als je van een landelijke of industriële woonstijl houdt.

Luxe muurdecoratie met fotopanelen

Heb je een wat strakker en glamoureus interieur, kijk dan naar fotopanelen. Dankzij de hoogwaardige afwerking geeft dit een luxe gevoel aan je interieur. Wil je hier een enorme eye-catcher van maken? Kies dan voor een heerlijk groot formaat zoals 140x120cm!

Maak zelf een lijst met fotobehang!

Wil je snel, eenvoudig en voordelig kunnen variëren met je muurdecoratie? Maak dan eenvoudig een grote lijst en plak daar fotobehang in. Per wissel ben je vervolgens ongeveer 20 euro aan behang kwijt waarmee je een totaal nieuwe look aan je interieur geeft. Hoe je dit aanpakt dat lees je in de blog: "Zo maak je een lijst met fotobehang erin, eenvoudige DIY!"