Cadeau ideeën voor Vaderdag

Ja hoor, elk jaar ontkom je er niet aan: Vaderdag. Welke dag is vaderdag 2022? Dit is de derde zondag van juni, oftewel: zondag 19 juni is het zo ver! Meteen ook de periode waarin dikwijls steen en been wordt geklaagd over hoe moeilijk het wel niet is om een cadeau te verzinnen voor die mannen. Óf de man houdt vooral van (te) dure gadgets óf meneer heeft het al. En de vrouwen en kinderen? Die mogen het oplossen. Heb jij wel een vader of is de man van jouw kinderen wel heel gemakkelijk om een cadeau voor te bedenken, chapeau! Ik ben er eens voor gaan zitten om jullie te inspireren voor een leuk cadeau voor deze belangrijke dag.

Knutselen voor Vaderdag

Als het om knutselen gaat, dan zit je bij mij goed. Oké, dat was een grapje. Ik ben een klus-moeder maar absoluut geen knutselmoeder, dat geef ik eerlijk toe. Toch ben ik een keer "los gegaan" toen mijn man met zijn eigen bedrijf DEE startte, een DIY die zich ook leent voor vaderdag. Zelfs ik ben hiervoor gaan verven op kleine canvasdoeken. Het idee was dat ik, Zoë en Gido alledrie een eigen canvasdoek zouden beschilderen met een letter van het bedrijf. En ik geef toe: het staat al jaren in de werkplaats! Vooraf hebben we de letters van zijn logo nagetekend, zwart geverfd en daaromheen zijn we verf gaan aanbrengen.

Canvasdoeken geschilderd voor vaderdag

En ik moet zeggen: voor een knutsel-klusje was het leuk om te doen. Vooral de kids vonden het erg leuk om zo in de weer te gaan met verf en op deze manier hadden we toch een persoonlijk cadeau te pakken!

Geef een gepersonaliseerde mok

Toch wel één van mijn favorieten: een gepersonaliseerde mok. Vorig jaar sloeg ik aan het ontwerpen en kwam tot deze mok voor mijn eigen vader. Hij drinkt hieruit op de camping, best hilarisch toch?

Koffie mok met de tekst World's best farter, I mean father

Shop hier je vaderdagitems

De genoemde items kun je hier shoppen: