Het avontuur van ons tv-meubel

Welkom bij het avontuur van mijn kleurrijke televisiemeubel! Als een enthousiaste doe-het-zelver heb ik mijn tv-meubel door verschillende gedaanteverwisselingen zien gaan, van saai en wit tot levendig en gewaagd. Ik besloot om mijn nieuwste verfbeurt, de sprankelende Buzz Colour 7 van Flexa, met jullie te delen. Maar voordat ik in de sappige details duik, neem ik jullie mee op een reis door de kleurrijke geschiedenis van mijn meubelstuk.

1.  Het witte begin

Ooit begon mijn tv-meubel zijn leven in onschuldig en maagdelijk wit. Het paste perfect bij de "minimalistische" look van onze woning na de grote verbouwing. Maar na verloop van tijd begon het meubel wat saai aan te voelen. Het was tijd voor wat kleurrijk avontuur!

2. De donkere kleur Geldersblauw

Met een borrelend verlangen naar iets gedurfds, besloot ik het tv-meubel te trakteren op een laag Geldersblauw (1710). Het was zowaar een gigantisch contrast dat er plaatsvond op ons tv-meubel. Elke keer dat ik naar mijn meubelstuk keek, was ik eigenlijk niet tevreden. Het was niet dat ik het wit miste, maar de hoek was wel erg donker en sober geworden.

3. De 85% Tijm plottwist

Na een uitgebreide zoektocht naar nieuwe kleuren, ontdekte ik een tint genaamd 85% Tijm. Het klonk intrigerend en uniek, en ik kon niet wachten om mijn meubelstuk te transformeren. Het voelde alsof ik op een exotisch eiland zat, omringd door azuurblauwe oceanen. Maar de drang naar verandering liet - voor de verandering - niet lang op zich wachten.

4. De romantische kleur Oudroze

Om mijn tv-meubel een zachtere en romantische uitstraling te geven, koos ik voor de betoverende kleur Oudroze. Het was als een schilderij uit een klassieke roman: delicaat en charmant. Maar zoals het spreekwoord luidt, "alles wat mooi is, duurt niet lang." Ik besloot mijn meubelstuk te overladen met nog een kleurenavontuur: Buzz Colour 7 mocht zijn intrede doen.

En dan nu: Buzz Colour 7 van Flexa

Mijn enthousiasme voor Buzz Colour 7 was zo groot dat ik mijn avontuur voortzette door een muur toch weer in deze kleur te verven. Al eerder had ik juist deze kleur al gecombineerd met de kleur 85% Tijm op het tv-meubel. Nu had ik ervoor gekozen de tegenoverliggende muur in Buzz Colour 7 te sausen.

Haal de zomer in huis met deze roze muurverf in de woonkamer
De roze muur heeft plaatsgemaakt voor...een roze muur! Ik kon geen afscheid nemen van het roze in huis maar een andere tint was na 2 jaar welkom.

Het was een gewaagde zet, maar toen ik zag hoe Buzz Colour 7 en Puur Salie, mijn groene muur, elkaar omarmden, wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. Deze combinatie brengt mijn woonkamer tot leven en creëert een levendige en uitnodigende sfeer.

Het avontuur van mijn tv-meubel

Met elke verfbeurt heeft mijn tv-meubel een nieuwe identiteit aangenomen, en elke kleur heeft zijn eigen verhaal verteld. Van het onschuldige wit tot het gedurfde Geldersblauw, van de identiteitscrisis van 85% Tijm tot de romantiek van Oudroze, en uiteindelijk naar de levendige en sprankelende Buzz Colour 7. Dit kleurrijke avontuur heeft mijn woonkamer getransformeerd in een persoonlijk kunstwerk. Dus, lieve lezers, laat je niet beperken door één kleur, maar omarm de magie van verandering en geef je meubels de kans om te schitteren in alle tinten van het kleurenspectrum!

Meer verf-avonturen lezen/bekijken

Verven hoort haast bij onze dagelijkse bezigheden. Nog meer verf-blogs kun je hier vinden:

Verven - Interikleur - Kleurrijk Wonen - Interieurstylist
Verven, kleine moeite, groots resultaat. Van muren verven tot het verven van meubels inclusief handige verftips. In alle blogs vermeld ik de gebruikte kleuren zodat jij geïnspireerd aan de slag kan.

Verzoek: Deze blog bevat geen gesponsorde content. Wel ontvang ik een kleine commissie als je via de linkjes in deze blog iets koopt. Het kost jou niks extra's maar het zorgt er wel voor dat ik dergelijke content kan blijven maken. Win-win.