Shop the look, nieuw bij Interikleur!

Yes! Ik krijg vaak vragen waar ik mijn spullen koop. Opeens had ik een helder moment: laat ik het gewoon eens uiteen zetten. Leuk nieuws: Shop the Look wordt een terugkerende rubriek bij Interikleur. Ik geef bij ieder item aan waar je het kunt kopen, of waar je een soortgelijk item kunt kopen.

Shop the look: ons toilet

Ons toilet is één van de pareltjes in ons huis, ik krijg heel vaak vragen waar bijvoorbeeld de kubus-wandplanken vandaan komen, welke kleur er nou eigenlijk op de muur zit en ga zo maar door. Fijn: je hoeft zelf niet meer te zoeken. Copy-pasten is toegestaan!

Shop the Look: hier shop jij je toilet aankleding
 1. Geel handdoekje
 2. Fonteinset voor in de hoek
 3. Badkamerverf Flexa kleur Suave Indigo
 4. Toiletrolhouder
 5. Kunst hangplant
 6. Kubus wandplanken
 7. Gouden toekan
 8. Decoratie vogel roze
 9. Hanglamp
 10. Portugese patroontegels
 11. Kleine radiator

Ik doe mijn best om alle linkjes up-to-date te houden. Toch kan het voor komen dat de link niet meer werkt doordat desbetreffende winkel het item niet meer verkoopt of de url veranderd heeft. Je mag mij altijd mailen als een link niet werkt.

Verzoek: Indien je iets hiervan wil kopen, dan zou ik het op prijs stellen als je het koopt via de linkjes op de pagina. Ik krijg hier dan namelijk een commissie over vanwege de "reclame" die ik maak. Het kost jou niks extra's maar het zorgt er wel voor dat ik dergelijke content kan blijven maken. Win-win.

Veel shop-plezier! Meer Shop the Look vind je hier:

Styling tips en decoratie
Je huis gezellig aankleden? In deze blogs deel ik decoratie inspiratie maar ook belangrijk: stylingtips! Waar pas je welke decoratie toe?