Zorg voor een gezellige hal met een ronde spiegel

Een ronde spiegel in de hal zorg in één klap voor gezellige aankleding. De hal is vaak het eerste dat gasten zien wanneer ze bij jou op bezoek komen. Ik zeg altijd: "Een hal mag knallen!" Je verblijft er immers kort en in dat kleine tijdsbestek is het van wezenlijk belang om meteen een fijn eerste gevoel te geven. Een ronde spiegel is een perfect element dat perfect past bij een gezellige hal.

🛍️
Bekijk ook deze webshops met ronde spiegels:
VT-wonen
Fonq
LeenBakker
Xenos
WoonExpress

Ronde spiegel uitzoeken voor in de hal

Een ronde spiegel kan dienen als middelpunt van je hal. Kies een spiegel van een lekker formaat zodat je fijn een statement hiermee kunt maken. Onze subtiele hal heeft een ronde spiegel met een diameter van 80cm, een perfecte maat als je het mij vraagt!

Ronde spiegel in de hal

Ik vind het zelf mooi elegant staan als de spiegel een dun randje heeft. In mijn geval staat een gouden rand het mooiste in onze hal met gouden accenten. Kijk maar eens naar de goudkleurige streep (de kleur Okergoud) en de gouden giraffe. Door deze kleur meermaals terug te laten komen, ontstaat er eenheid en rust.

Door een kleur meermaals terug te laten komen, ontstaat er eenheid en rust.

Heb je wat robuustere items in de hal? Dan zou je ook kunnen kiezen om een ronde spiegel te kopen met een wat robuuste omlijsting. Zorg er in ieder geval voor dat de dikte van de lijst passend is bij de rest van de omgeving.

Voordelen van een ronde spiegel in de hal

Een ronde spiegel is functioneel

Net even je haren checken voordat je de deur uit loopt of kijken of er toevallig niet nog een stuk sla tussen je voortanden bungelt; een spiegel in de hal is heel praktisch en functioneel.

Een spiegel laat de ruimte groter lijken

Doordat je via een spiegel meerdere kanten kunt bekijken, maakt het de ruimte optisch groter. Aangezien een hal doorgaans niet zo ruim is, kan het extra fijn zijn om een fijne spiegel op te hangen voor een groter ogende hal.

Het kleedt de boel heerlijk aan

Eerlijk? Ik vind een spiegel echt in een hal horen. Door een spiegel op te hangen, kleed je de ruimte meteen lekker aan.

Een ronde vorm staat vriendelijk

Een rechthoekige spiegel of een totaal andere vorm? Het kan allemaal! Het voordeel van een ronde spiegel? De vorm. Ronde elementen staan heel vriendelijk en daarmee verwelkomend.

Tadaa, zoals ik al zei: een gang mag knallen! En ik denk dat dat hier ook wel gebeurt. Nu kan ik in ieder geval even m’n tanden checken op pitjes en tandpasta gericht van m’n gezicht verwijderen.

Meer inspiratie voor jouw hal?

Wil je nog meer inspiratie voor jouw hal? Bekijk dan deze blogs:

Verzoek: Deze blog bevat geen gesponsorde content. Wel ontvang ik een kleine commissie als je via de linkjes in deze blog iets koopt. Het kost jou niks extra's maar het zorgt er wel voor dat ik dergelijke content kan blijven maken. Win-win.