Nieuwe eetkamerstoelen in de keuken

Om de keuken make-over compleet te maken, was ik op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen. De cognac-kleurige barkrukken konden echt geen match meer vinden bij de rest van het interieur. Omdat onze eetkamerstoelen van Zen Lifestyle ontzettend goed bevallen, was dit het eerste adres waar ik aan dacht toen ik op zoek moest naar nieuwe barkrukken.

Je kunt heel internet afstruinen naar stoelen maar het leuke aan Zen Lifestyle is toch echt de eigen collectie die het aanbod uniek maakt. Ik ben dan ook nog altijd zo blij met onze mooie en comfortabele eetkamerstoelen

Beige kleurige stoelen in de keuken

Interikleur staat voor Kleurrijk Wonen en toch koos ik deze keer voor beige stoelen! Echt?! Ja, echt! Dit komt omdat het aanrechtblad ook een lichte/beige ondertoon heeft waardoor barkrukken in deze kleur er prachtig bij blenden. Ik viel zelf als een blok voor de barkrukken met de naam Elin. Deze stoelen hebben een prachtig design met een slanke, zwarte poot, voetsteunen en de stoelen zijn draaibaar. Naast deze voordelen zijn de barkrukken ook nog eens ontzettend comfortabel. Je merkt echt dat dit een kwaliteitsproduct is.

Kijk dan wat een mooie match bij de keuken! Juist doordat de rest van de keuken kleurrijk is, zorgen de beige eetkamerstoelen voor een rustiger geheel. Dit komt vooral doordat de kleur terugkomt in het aanrechtblad.

💡
Tip: Zorg ervoor dat de kleur van jouw eetkamerstoelen terug te vinden zijn in het interieur. Dit zorgt voor een rustige balans.

Bouclé eetkamerstoelen

Je ziet tegenwoordig ook heel veel bouclé eetkamerstoelen. Dit zijn eetkamerstoelen die een beetje wollig zijn, alsof er een schapenvachtje overheen zit. Deze eetkamerstoelen zorgen voor een warme, knuffelbare sfeer in huis. Ondanks dat onze eetkamerstoelen een wat gladdere afwerking hebben, zou een bouclé-stof hier ook prima passen.

Styling tips en decoratie
Je huis gezellig aankleden? In deze blogs deel ik decoratie inspiratie maar ook belangrijk: stylingtips! Waar pas je welke decoratie toe?