Een geïsoleerde serre aanbouwen

Heb jij er wel eens aan gedacht om een geïsoleerde serre aan te bouwen? Een serre is een gigantische meerwaarde voor je huis, wat zijn de voordelen? Waarom zou je voor een serre kiezen? En: wat is er eigenlijk allemaal mogelijk?

Geïsoleerde serre van De Serre Specialist

Een geïsoleerde serre waarbij je het hele jaar lang kunt genieten van extra woonruimte en natuurlijk een prachtige aanbouw aan het huis? Er is van alles mogelijk bij De Serre Specialist. Niet alleen de ramen kunnen goed geïsoleerd zijn maar ook het dak, de vloer en de muren. Resultaat: weinig verbruik in energie en dat is een aangename bijkomstigheid met de huidige energieprijzen.

Luxe serre

Bij De Serre Specialist ben je aan het juiste adres voor een luxe serre. Deze serre kenmerkt zich door... Luxe! Een dergelijke serre is niet alleen op maat gemaakt maar biedt ook nog veel meer luxe mogelijkheden zoals elektrische schermen, een prachtige gietvloer maar ook een lichtstraat is mogelijk. Zo'n lichtstraat is helemaal fijn als je graag veel daglicht in huis wilt.

De Serre Specialist: een geïsoleerde serre aanbouwenDe Serre Specialist: een geïsoleerde serre aanbouwen

Industriële serre

Ga je liever voor een industriële serre? Ook dan kun je terecht bij De Serre Specialist. Industriële serres zijn ontzettend populair. Ik snap heel goed waarom want dit type serre laat zich prachtig combineren met de meest uiteenlopende huizen. Centraal bij een industriële serre staat het gebruik van kleur: veel donkere tinten, en het type materialen waaronder koper en staal. Leuk feit: de kozijnen van de industriële serres van De Serre Specialist, zijn gemaakt van duurzaam hardhout. Door dit hout slank te verwerken, ontstaat er een industriële look. Op deze manier oogt de serre stoer maar heeft daarbij ook nog eens de best denkbare isolatie. Win-win!

De Serre Specialist: een geïsoleerde serre aanbouwen

Waarom kiezen voor een serre?

Menig gezin verlangt naar meer ruimte, vooral als kleine kinderen pubers worden en aanhang mee gaan nemen. Of wellicht al vanaf het moment dat er kinderen komen. Voor elk gezin kan de wens naar meer ruimte een andere reden hebben. De optie verhuizen komt wellicht regelmatig langs: groter wonen. Toch is het voor lang niet iedereen wenselijk om te verhuizen en biedt een serre een voordeligere uitkomst terwijl je kunt blijven wonen waar je al woont. Een serre is dan ook een enorme meerwaarde van het huis, het biedt heel veel ruimte, licht en comfort.

Ik vind een serre prachtig, ik kijk veel op Funda en huizen met serres hebben toch iets magisch. Het oogt heel idyllisch, verbonden met de tuin maar toch behaaglijk binnen kunnen zitten. En het kan ook echt dienst doen als extra woon- of eetkamer waarbij het ook nog handig kan zijn als (extra) thuiswerkplek.

Meer samenwerkingen bekijken?

Dit artikel is tot stand gekomen met een samenwerking. Meer samenwerkingen vind je hier:

Samenwerkingen - Interikleur - Kleurrijk Wonen - Interieurstylist
Ik werk met regelmaat samen met bedrijven. Heerlijk vind ik het om elkaar te helpen. In deze blogs zie je verschillende samenwerkingen.