Bloemen klok, naar eigen ontwerp

Deze bloemenklok heb ik zelf ontworpen en ik produceer hem samen met mijn man. Hoeveel bloemen zie jij in deze klok? We krijgen erg veel vraag naar deze klok en het is dan ook echt een eyecatcher voor in je huis.

Jij bepaalt de kleuren

Als interieurstylist vind ik het belangrijk dat accessoires goed in het huis passen en dit geldt ook voor kleur. Daarom kun je bij ons zelf de kleuren bepalen. Je kan zelfs kiezen uit de complete collectie van Flexa! Zo moet de klok gegarandeerd matchen in jouw interieur. En de wijzers? Ook die geven we de kleur naar wens.

Ik denk graag mee

Vind je het lastig om je in te beelden hoe de klok eruit komt te zien met de kleuren die jij in gedachten hebt? Geen enkel probleem! Ik kan de klok digitaal intekenen in de kleuren die jij voor ogen hebt. Vind je het sowieso lastig om de kleuren te kiezen? Ik kijk graag met je mee en kom met mooie opties.

Maatwerk met zorg

De klok wordt dus speciaal voor jou gemaakt en dit gebeurt met heel veel zorg. We kunnen de klok versturen op onze kosten, of je kunt hem ophalen. Verzenden wordt zorgvuldig gedaan zodat de klok heelhuids aan zal komen.

De prijs

Voor 225 euro inclusief BTW én inclusief verzendkosten, maken wij deze klok geheel naar wens voor jou.

Technische details

  • Diameter: Ø60
  • Dikte: 9mm
  • Uurwerk: stil, slepend
  • Batterijen: inbegrepen
  • Kleur plaat: zelf te kiezen
  • Kleur wijzers: zelf te kiezen

Voorbeeldfoto's

Klok bestellen

Wil je de klok bestellen of heb je vragen? Neem dan contact op:

Contact
Renske Janse - Interieurstylist, blogger, fotograaf, promoter uit Haarlem. KvK: 84159464