Kleurrijke planten in je interieur

Planten doen het altijd goed, niet alleen in de tuin maar ook in het interieur. Wil je wat kleur toevoegen aan jouw huis? Bedenk je dan ook dat je deze kleuren kunt vinden in de natuur! En eigenlijk kun je daar geen genoeg van krijgen want wie vindt planten nou niet mooi? Maar welke planten hebben nou een fijne kleur om als kleurrijke woondecoratie toe te voegen aan jouw interieur? Ik help je verder! Laten we eens gaan kijken naar de volgende pareltjes:

Orchidee kopen voor in je kleurrijke huis

Een Orchidee kopen is een goed idee als je voor een sfeervolle en kleurrijke plant wilt gaan die jaren in jouw huis kan stralen. Je kunt deze schitterende plant in diverse kleuren kopen en zo zit ongetwijfeld een kleur bij die in jouw interieur past. Wist je dat er ongeveer 20.000 soorten Orchideeën zijn?! Ongelooflijk veel! Doordat ze mooi slank kunnen staan, is er altijd wel een plekje te vinden voor een prachtige orchidee.

Orchidee een schitterende plant in jouw interieur

Adenium Obesum ofwel Bloeiende Woestijnrozen

Ik ben uiteraard een groot voorstander van roze in het interieur. Wil jij ook (stiekem) wat meer roze toevoegen aan jouw huis? Dan is de Adenium Obesum een juweeltje met deze prachtige roze tinten en groene bladeren. Een schitterende en unieke plant. Wist je dat deze in de woestijn meters hoog kunnen worden? Deze woestijnplant vindt het wel heel fijn om heel veel zon te zien, zorg dus voor een ereplaats in de vensterbank voor deze natuurlijke schoonheid.

Adenium Obesum

Crossandra Fortuna, kleinere oranje kamerplant

Liever een echt klein plantje? Kijk dan eens naar de
Crossandra Fortuna, een mooi oranjekleurige kamerplant. Koop er meerdere en zet ze gezellig bij elkaar in verschillende formaten potjes en je hebt meteen een gezellig en kleurrijk hoekje in huis.

Crossandra Fortuna
Fotocredits: florastore.com

Spathiphyllum 'Stuklelie' straalt in onze keuken

Een frisgroene plant met prachtig gekleurde bladeren. Ik kocht zelf de Spathiphyllum 'Stuklelie', een mond vol maar gelukkig gemakkelijk te herkennen aan de vormen en rijke bladeren. Koop een bijpassende kleur pot en je hebt echt een plaatje in je huis!

Aphelandra Botanica 'Zebraplant'

Geweldig vind ik het: gele decoratie in huis. Het liefst echt dat lekker fellere geel zoals mijn felbegeerde theepot. De Aphelandra Botanica 'Zebraplant' tikt deze interieurwens aan met prachtige felgele bloemen die hieruit bloeien.

Kleurrijke plant in je interieur met de Aphelandra Botanica
Fotocredit: florastore.com

Nog meer prachtige bloeiende kamerplanten?

Zo fijn als er een overzicht is van bloeiende kamerplanten, vooral als je met planten kleur wilt toevoegen aan je interieur.

*Dit artikel is tot stand gekomen via een samenwerking