Yes, Interikleur staat weer in de media

Het is weer zo ver: ik sta in een tijdschrift. Uw Keuken heeft gevraagd of ik met een interview vol tips wilde verschijnen in hun magazine. Maar natuurlijk! Het blijft bijzonder om in de media te verschijnen, folders, tv, tijdschriften, binnenkijkers, er komt nog wel eens wat langs. Dit keer: een keukenmagazine!

Interview Keukenmagazine

Uw Keuken Magazine

Kleur in die Keuken! Daar draait het artikel natuurlijk om! Als ik benaderd word voor publiciteit dan is kleur toch wel het alomvattende thema. Dat is natuurlijk ook wel begrijpelijk als je bedrijf Interi-kleur heet.

In het artikel geef ik tips over het stylen van een keuken en ik vertel hoe ik in onze eigen keuken aan de slag ga met kleur.

Op het tijdschrift op de cover!

Interviews geven vind ik hartstikke leuk, toch blijft het een verrassing hoe het artikel tot uiting komt in een tijdschrift. Ik was dan ook blij verrast toen het magazine op de mat viel: Op de voorpagina worden lezers al klaargestoomd voor mijn interview!

Dit is dan toch wel weer een grote verrassing: er worden 4 artikelen uitgelicht waaronder het interview met mij. En leuk: dit wordt ook nog eens toepasselijk aangeduid in kleur! Tadaaa:

Interview met Interieurstylist Renske Janse in een magazine

Én groot uitgelicht in de inhoudsopgave

Toen ik verder bladerde, zag ik al snel mijn foto in de inhoudsopgave staan. Wat leuk dat er zoveel aandacht is besteed aan het interview en dat dit met een foto wordt gepresenteerd in de inhoudsopgave!

Binnenkijken bij Interikleur, interieurstylist uit Haarlem

Daar sta ik dan, met mijn hoofd. Dat is toch enig?

Het artikel in het tijdschrift

Het is een uitgebreid artikel geworden van maar liefst 3 volledige pagina's! Heel erg leuk!

Ook een interview of andere samenwerkingen?

Ben jij ook op zoek naar een interview of een binnenkijker? Ik ben (vrijwel) overal voor in! Kijk op de volgende pagina voor meer informatie:

Samenwerken en contact
Enthousiast geworden, zin om aan de slag te gaan met jouw huis, of wellicht zin om als bedrijf samen te werken? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.