Online dubbel of triple glas bestellen

Online dubbel of triple glas bestellen? Het is wellicht niet het eerste waar je aan denkt maar dit is een zeer handige en voordelige optie! Bij de Glasgigant koop je eenvoudig dubbel of triple glas tegen groothandelsprijzen. Ook voor beglazingsmaterialen en ventilatieroosters en je hier aan het juiste adres. Wel zo gemakkelijk, toch?

Waarom dubbel of zelfs triple HR+++ glas?

Brrr, toen wij nog in Deventer woonden, zaten we opgezadeld met enkel glas. Behalve dat de wind letterlijk om de oren waaide, was het ook gewoonweg kil en onaangenaam in huis. Ik vond het heel oncomfortabel om zo de wintermaanden door te komen. Destijds lagen we nog niet zo wakker van de gasprijzen maar ook dat is tegenwoordig wel even anders!

Bij het appartement zaten we gebonden aan de Vereniging van Eigenaren en gelukkig vonden die het ook wel genoeg geweest met dat enkelvoudige glas en bewoners die verkleumden van de kou. Het was even een investering maar wat een genot was het toen wij dubbel glas in ons appartement kregen! De temperatuur in huis bleef een stuk behaaglijker en je voelde niet die eeuwige wind als je in de buurt van het raam zat.

HR+++ Glas online bestellen

Bespaar op je gaskosten

Ondanks dat de gasprijzen nu weer wat gezakt zijn, blijft de rekening flink oplopen in de koude wintermaanden. En oh, wat ben ik blij dat wij in ons huis wel stevige raampartijen hebben met HR+++ glas. Ik wil niet weten wat de gasrekening zou zijn als ons huis gevuld was met dunne ramen.

Dubbel of HR++ glas zorgt voor meer comfort

Vooral nu Storm Henk, Isha, Beppie, Truus en Gerda zowat dagelijks om te hoek komen kijken, moet je er toch niet aan denken dat je huis alleen voorzien is van een enkelvoudig glas raampje? Het verschil tussen enkel glas en dubbel glas of HR+++ is immens! Dikkere raampartijen zorgen voor zoveel meer comfort en behaaglijkheid in huis.

Dubbel of HR+++ glas voor duurzaamheid

Kies zeker voor dikker glas als je duurzaam wilt leven. Het scheelt zo ontzettend veel weggegooide warmte. Met enkel glas lekt je huis gewoon letterlijk warmte. Zo zonde en zo niet-duurzaam. Inzetten op dubbel of HR+++ glas is dan ook een zeer interessante investering want je maandkosten gaan omlaag en mocht je ooit willen verhuizen, dan zorgt het dikke glas zeker voor een waardestijging van je huis. Mooi meegenomen!

Online glas bestellen

Ik vind online shoppen ideaal en het feit dat je ook glas online kunt shoppen, is eigenlijk nieuw voor mij! Dit is ook super handig als je een kapot raam hebt en binnen 3 dagen het glas in huis kan hebben zonder dat je eerst afspraken hoeft te maken met een specialist. Er zijn nog veel meer voordelen zoals gratis verzenden (en natuurlijk geen aanrijdkosten), achteraf betalen en speciale kortingen.

💡
Benieuwd wat dubbel glas eigenlijk kost? Bekijk dan hier de dubbel glas prijs.