Nieuw nieuw nieuw

Ik vind het helemaal leuk om dit te verkondigen, een NIEUW PAKKET. De kleur-vraag werd groter en groter en daarom heb ik besloten om een pakket toe te voegen gericht op KLEUR.

Contact opnemen
Enthousiast geworden, zin om aan de slag te gaan met jouw huis, of wellicht zin om als bedrijf samen te werken? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Persoonlijk kleuradvies door InteriKLEUR

Ik krijg zeer vaak berichtjes van mensen met kleurkeuzestress en mij de vraag stellen: "kan deze kleur, denk je?". Lieve mensen, niks zo persoonlijk als KLEUR. Of een kleur kan hangt van heel veel factoren af: welke kleuren zijn er nog meer, in welke hoeveelheid treffen we die kleuren aan? Past deze kleur jou of volg je een trend? Bij kleur gaat het om de balans én het gaat erom dat jij blij wordt van die kleur! Daarom geef ik nooit louter antwoord op een vraag of een kleur kan.

Bovenstaande vraag krijg ik zéér regelmatig en het was duidelijk dat ik een pakket moest toevoegen aan mijn bestaande pakketten die gericht zijn op complete interieuradviezen. Vanaf nu kun je ook kleuradvies bij mij boeken, puur gericht op KLEUR. Waarbij ik dan uiteindelijk wel antwoord kan geven of een kleur kan. Sterker nog: je krijgt gewoon een compleet uitgebalanceerd kleuradvies. Relax.

Hoe gaat het  persoonlijk kleuradvies in zijn werk?

Omdat het kleuradvies een klein pakket is, doe ik dit alleen op afstand. Zo kan ik de prijs ook zo vriendelijk mogelijk houden en zoveel mogelijk mensen helpen met hun keuzestress. Wat ik van jou wil ontvangen is:

  • Foto's van de ruimte waar het om gaat;
  • Moodboard via bijvoorbeeld Pinterest;
  • Indien mogelijk: kleurcodes van kleuren die je al in de ruimte hebt toegepast;
  • Van welke kant het licht komt en of dit noord of zuid is (dit heeft invloed op de kleuren).

Persoonlijk kleuradvies, dit ontvang jij

Aan mij is het vervolgens de taak om een uitgebalanceerd kleurpalet samen te stellen. Ik deel 2 verschillende samengestelde kleurpaletten zodat je zelf kunt kiezen waarmee jij aan de slag gaat. Je ontvangt dit digitaal in een mooi samengesteld boekje waarin ook algemene tips te vinden zijn. Vergezeld met de bijpassende kleurcodes, kun jij meteen aan de slag.

Het persoonlijk kleuradvies samengevat

Persoonlijk kleuradvies
Ik kijk met jou welke kleuren het best bij jou passen
Ik vertaal dit naar het doorvoeren van kleuren in de ruimte
Je ontvangt twee uitgebalanceerde kleurpaletten
Duidelijke sfeerimpressie inclusief kleurcodes
Jij kan meteen aan de slag zonder dat je kamer een bonte kermis wordt

Ja ik wil: Persoonlijk Kleuradvies

Overtuigd en wil je de stress afkopen en aan de slag met een gedegen kleurplan dat bij jou persoonlijk én bij jouw ruimte past? Neem dan contact op.

Contact opnemen
Enthousiast geworden, zin om aan de slag te gaan met jouw huis, of wellicht zin om als bedrijf samen te werken? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Toch wat meer hulp nodig?

Denk je dat kleuradvies niet voldoende is? Dan is wellicht dit pakket een goede optie voor jou:

Interieuradvies online of bij jou thuis €299
Persoonlijk interieuradvies, dat is waar het om draait. In 2,5 uur geef ik antwoord op al je interieurvragen, meer wensen? Bekijk de opties.