Interieuradvies Compact

Is enkel een persoonlijk kleuradvies niet voldoende voor jou? Dan is dit pakket wellicht wel passend genoeg voor jou. In ongeveer 2 uur bespreken we al jouw interieurvragen. Doorgaans hebben we genoeg tijd om één complete verdieping te bespreken maar het kan ook zijn dat jij de focus wilt leggen op één ruimte. Hoe de tijd ingedeeld wordt, dat bespreken we vooraf zodat we het meest optimale resultaat bereiken. Bij dit pakket heb je de mogelijkheid om het advies online te krijgen of bij jou thuis:

Interieuradvies bij jou thuis Compact

Bij interieuradvies aan huis kom ik bij jou langs vergezeld met kleurstaaltjes, behangstaaltjes en interieurinspiratie. Je mag zelf aantekeningen maken of ervoor kiezen om mij nadien een samenvatting te sturen van alle adviezen en kleurcodes.

Prijslijst:
2 uur interieuradvies: €299.

Optionele uitbreidingen:
Ik plan 2 uur in met uitloop tot 2,5 uur. Niet genoeg aan deze tijd? Dan kunnen we aanvullende afspraken maken.
Shoppinglijst met 8-12 items per ruimte: €175.
Samenvatting achteraf van besproken punten: €75.
Maatwerkmeubels in overleg*

*Ik kan maatwerkmeubels intekenen en mogelijk laten maken: mijn man is meubelmaker. Desgewenst kan ik altijd voorbeelden laten zien van eerdere projecten.

Exclusief reistijd à € 30,- per half uur en reiskosten à € 0,40 p/km.

Interieuradvies online Compact

Woon je ver weg en/of vind je het fijner om advies op afstand te krijgen? Dat is heel goed mogelijk! Het vraagt iets meer van jou, zoals het sturen van foto's zodat ik een duidelijk beeld heb van de ruimte(s). Tijdens het gesprek mag je zelf aantekeningen maken of ervoor kiezen om mij nadien een samenvatting te sturen van alle adviezen en kleurcodes.

Ja ik wil: Interieuradvies Compact

Is dit advies geschikt voor jou of heb je hier mogelijk nog vragen over? Neem dan vrijblijvend contact met mij op:

Contact opnemen
Enthousiast geworden, zin om aan de slag te gaan met jouw huis, of wellicht zin om als bedrijf samen te werken? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Toch wat meer hulp nodig?

Denk je dat kleuradvies niet voldoende is? Dan is wellicht de Interieuradvies en Kleuradvies compleet met 3D-ontwerp wat voor jou:

Interieuradvies en Kleuradvies compleet met 3D ontwerp
Vind je het lastig om te visualiseren hoe de ruimte wordt? Heb je liever een heel concreet beeld en plan? Dan is dit complete pakket geschikt voor jou.