Vastgoedstyling, waarom?!

Je leeft waarschijnlijk al jaren in je huis, hopelijk heb je hier ook met volle tevredenheid gewoond. Dus waarom zou je een vastgoedstylist inhuren voordat je jouw huis gaat verkopen? Heel simpel: omdat het jouw huis niet meer is en je het huis moet gaan bekijken uit de ogen van de potentiële kopers. Hier komt vastgoedstyling om de hoek kijken. Onderschat de waarde van vastgoedstyling niet:

💡
Dankzij vastgoedstyling kan je huis voor een aanzienlijk hoger bedrag verkocht worden. Bij één van mijn klanten werd het huis getaxeerd door de makelaar, daarna werd ik ingehuurd om de styling van het huis te doen. Het huis werd binnen een week verkocht met overbiedingen terwijl de markt op dat moment niet gunstig lag. Het verschil tussen de eerste taxatie en de verkoopprijs was (schrik niet): 26.000 euro!
"Die vastgoedstylist van jullie is goud waard" - reactie Makelaar

De kracht van Vastgoedfotografie en Vastgoedstyling

Je kijkt ongetwijfeld wel eens op Funda, lekker gluren bij de buren. Merk je dan ook op dat je bij het ene huis blijft plakken, terwijl je het andere huis snel wegklikt? Dat heeft alles te maken met de allesbepalende eerste indruk. Vastgoedfotografie én Vastgoedstyling bepaalt hoe uitgebreid jouw huis bekeken wordt en daarmee: hoeveel kijkers je woning trekt en daarmee: hoeveel potentiële kopers gaan bieden voor jouw huis.

Vastgoedstyling & Vastgoedfotografie bepaalt de uiteindelijke verkoopprijs van jouw huis.

Tarieven Vastgoedstyling en Vastgoedfotografie

Interesse? Mail vrijblijvend naar: renske@janse.me

Vastgoedstyling en Vastgoedfotografie, mijn ervaring

Toen wij ons eerste appartement gingen verkopen toen ik 23 jaar oud was, heb ik veel aandacht besteed aan Vastgoedstyling en Vastgoedfotografie. Beiden heb ik, dankzij mijn ervaring, zelf kunnen uitvoeren. Ik stylde ons huis tot in de puntjes en maakte professionele foto's voor Funda met mijn spiegelreflexcamera. Met succes. We zaten middenin de economische crisis, andere appartementen in onze straat stonden al maanden te koop. Ons huis trok bekijks en was binnen 2 weken verkocht!

In de jaren daarna ben ik interieurstylist- en interieurblogger geworden én ik heb een cursus Vastgoedstyling gevolgd. Dit combineer ik met mijn werk als fotograaf. Oftewel: een gouden combinatie voor Vastgoedstyling en Vastgoedfotografie.

Vastgoedfotografie en interieurfotografie, portfolio

Voor Vastgoedstyling maak ik uiteraard gebruik van mijn heerlijke spiegelreflexcamera. Deze camera in combinatie met 18 jaar fotografie-ervaring, zorgt voor hoogwaardige foto's. Alle foto's loop ik nauwkeurig langs met Lightroom, een geweldig fotobewerkingsprogramma waar ik ruim 14 jaar mee werk.

Impressie van de vastgoedstyling en vastgoedfotografie

Hieronder zie je een impressie van vastgoedstyling-projecten en vastgoedfotografie-klussen en interieurfotografie.

Vastgoedstyling en vastgoedfotografie voor een woning in Haarlem
Vastgoedstyling en vastgoedfotograaf
Vastgoedfotografie
Vastgoedfotografie Haarlem
Vastgoedfotografie Haarlem
Vastgoedfotografie Haarlem en omstreken
Interesse? Mail vrijblijvend naar: renske@janse.me

Andere fotografie

Op zoek naar een Bruidsfotograaf, wil je een andere fotoshoot of wil je graag je huisdier op de foto? Kijk dan op deze pagina:

AltijdWat Fotografie
Mijn passie voor fotografie Op mijn 16e kocht ik mijn eerste spiegelreflex-camera, nadat ik al jaren composities aan het uitproberen was met een handcamera. Er ging een wereld voor mij open en ik trok er regelmatig op uit om fotoshoots te doen en deze foto’s voor verschillende doeleinden in te