Bijzonder overnachten voor twee

Bijzonder overnachten voor twee in Katwijk aan Zee. Klinkt als het begin van een romantisch gedicht. Nou ik kan je zeggen: op deze plek wil je wel overnachten met je geliefde. Ik werd uitgenodigd bij Beach Break Deco & Sleeping in Katwijk aan Zee en natuurlijk ging mijn man met mij mee.

Beach Break Deco & Sleeping, Katwijk
Beach Break Deco & Sleeping
Boxspring met behang van Arte, hoeden tegen de muur

Overnachten in stijl

Wat een genot om dit appartement binnen te stappen. Direct bij binnenkomst vielen mij - en mijn man - direct het hoge afwerkingsniveau op. Ik was daar nog zo van onder de indruk, dat ik in mijn enthousiasme vergat om mezelf voor te stellen aan de (minstens zo enthousiaste) gastvrouw Ingrid. Alleen al de prachtig, strakgelakte voordeur in een zachtgroene kleur doet vermoeden dat het niveau hier hoog is. En dat klopt, Ingrid is zelf interieurstylist en wil haar gasten bieden waar zij zelf ook naar verlangt als ze ergens gaat overnachten. Werkelijk aan álles is gedacht. En dat is handig, voor mij als vrij chaotisch persoon. Door de stromende regen arriveerden we en kwam ik erachter dat ik iets was vergeten: mijn jas. Hoe dan? Ingrid stelde zelfs meteen voor om een jas voor mij te regelen, hoe lief?! Er bleken zelfs poncho's al aanwezig te zijn, dat is toch super ideaal?! Gelukkig had ik mijn gentleman ook mee, die mij zijn jas leende en zelf een vest zou dragen.

Bij aankomst meteen kunnen ontspannen

Vaak als we ergens gaan overnachten dan moet ik hopen dat ik aan alles heb gedacht. Eerst even gaan zitten en een bak koffie doen, zit er voor ons meestal niet in. Bij Beach Break is dat een ander verhaal. Bij het openmaken van de koelkast worden we verrast door een heerlijk vers aardbeiengebak van de bakker en er staat zelfs een fles wijn koud. En koffie? Ook de Nespresso-cupjes staan klaar en voor de liefhebber suiker en melk. Dus ja: voetjes omhoog en meteen het weekend heerlijk inluiden.

Aardbeidengebak op blauwe schaaltjes

Dat Ingrid graag zorgt, dat is duidelijk. En ook aan de vitamientjes wordt gedacht want de fruitschaal staat vol luxe, vers fruit. Heerlijke mango, druiven, bananen en mandarijnen sieren de fruitschaal. Dat is toch een cadeautje om zo verwend te worden?!

Shop the look bij Beach Break

Huh? Ja, hoe cool. Zie je iets leuks in dit appartement (en die kans is heel groot), kijk dan even of er een prijskaartje onder zit want je kunt vrijwel alles kopen! Zo hoef je niet de stad in voor een souvenir maar shop je in stijl bij Beach Break. Ik vind het geniaal en zó leuk bedacht. Tegelijkertijd voelt het als soort puzzeltocht: zoek de prijskaartjes. En hoe leuk ook om als eigenaresse steeds weer nieuwe accessoires te kunnen aanschaffen voor in het appartement? Zo kun je heerlijk blijven stylen, ik snap het wel!

Hoogwaardige kwalitatieve materialen

Wellicht let ik er meer op dan andere bezoekers maar de wauw-factor van dit appartement zit hem ook in de hoogwaardige materialen. Geen eenvoudig behang maar kwaliteitsbehang van Arte sieren hier de muren, en ja: dat zie en voel je. Geen RAL910 muren maar prachtige luxe wandbekleding, ik word daar blij van. En ooit een regendouche ervaren? Ook dat is hier aanwezig, hoe fijn is dat?! Juist dit soort elementen zorgen ervoor dat je in luxe kunt genieten van je verblijf.

Slaapkamer met luxe kussens op bed

Op loopafstand van het strand

Ook niet onbelangrijk: het strand! Katwijk AAN ZEE ligt natuurlijk áán zee. Via het centrum loop je binnen een paar minuten het strand op. Wat een luxe! Ga lekker zwemmen in de zomer of uitwaaien in de winter, zoek een heerlijke strandtent op voor een koffie of cocktail, geniet van de zonsondergang. Wist je dat de boulevard flink vernieuwd is? Een geweldig aangelegd schelpenpad langs het strand en parkeren kan hier mooi uit het zicht: onder de duinen. Hoewel je je over parkeren geen zorgen hoeft te maken bij Beach Break Deco & Sleeping: recht tegenover het appartement is een parkeergarage waar je 24/7 kan in- en uitrijden en de tarieven zijn een lachertje vergeleken de Randstad: voor 10 euro per dag parkeer jij hier je bolide. Handig om te weten: de hoogte van de parkeergarage is 205cm.

Middenin het centrum

Heerlijk, je stapt de deur uit en je bent meteen in het centrum. Ik was blij verrast toen ik door dit centrum liep, wat een breed scala aan winkels! Ik vertelde Daan nog dat ik het zo leuk vind dat het centrum zo lekker kriskras is. Volgens hem ligt dat aan mijn afwijkende looproute en is het een logisch rondje dat je kunt lopen. Toch voelde het voor mij heel speels en leuk opgezet.

Ontbijten op de patio

Via de slaapkamer kom je op een heerlijke patio waar de ochtendzon je begroet. Ik kan echt genieten van een kop koffie in de ochtendzon en zodoende was dit mijn startplek van de dag, met dat hoofd in die zon.

Toiletteren in stijl

Ook zo leuk: het toilet! Met een fotobehang van muur tot muur waan je je in de oude tijd: de muur is voorzien van een foto uit de jaren '50 van het appartement! Heel gaaf zo'n stuk nostalgie van deze plek.

Toilet met fotobehang van een foto uit de jaren 50

Ook een fijne bijkomstigheid: de geurtjes in dit verblijf! Het toilet is voorzien van heerlijke luxe geurstokjes van The Olphactory, mijn nieuwe favoriet! Ingrid had mij gevraagd om kritisch te zijn en verbetertips te communiceren. Het enige dat ik kon bedenken is om de geurstokjes ook te gaan verkopen vanuit het appartement, want deze geurtjes wil je zeker in huis! Wat zou je verder aan te merken kunnen hebben? Wij waren enorm onder de indruk van dit verblijf en blij verrast van alle luxe. Ook het enthousiasme en de passie van Ingrid waren duidelijk voelbaar en terug te vinden in het hele verblijf. En ja: er is heel veel te vertellen, zal ik alle pluspunten even samenvatten?

 • Overnachten in stijl
 • Prachtige luxe materialen
 • Mogelijkheid om spullen in het appartement te shoppen
 • Op loopafstand van het strand
 • Middenin het centrum
 • Regendouche
 • Zeer warm ontvangst
 • Vergeetmandje
 • Luxe televisie
 • Gratis WIFI
 • Patio
 • Nespresso koffie
 • Karakteristieke elementen zoals de deuren en het fotobehang
 • Kletspot
 • Luxe keuken, van alle gemakken voorzien
 • Prachtig en comfortabel bed

Dus wil je eens lekker uitwaaien op het strand? Genieten van de zonsondergang, of wellicht een lekker luxe verblijven? Denk dan eens aan Beach Break Deco & Sleeping. En psssssjt: er komt een tweede overnachtingsplek bij! Precies boven dit verblijf. Hou haar website in de gaten want het loopt storm:

Beach Break Deco & Sleeping, Katwijk
Beach Break Deco & Sleeping
Wil jij jouw kleurrijke, unieke overnachtingsplek ook door mij in het zonnetje laten zetten? Neem dan contact met mij op.
Contact opnemen
Enthousiast geworden, zin om aan de slag te gaan met jouw huis, of wellicht zin om als bedrijf samen te werken? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.