Ons huis staat te koop

Dan is het opeens zo ver, ons huis staat op Funda! Ondanks dat ik ons huis langs heb zien komen bij binnenkijkers van Eigen Huis & Tuin - Lekker Leven, in de Telegraaf, bij In De Buurt Haarlem, in het tijdschrift Uw Keuken en in diverse folders, is ons huis op Funda toch wel een heel bijzonder gezicht!

Binnenkijken in ons huis: alle maatwerk-meubels

De afgelopen 11 jaar hebben we ongelooflijk veel liefde en tijd in ons jaren '30 huis gestoken. Ons huis is vergezeld met tal van praktische en prachtige inbouw-meubels. Kijk je mee?

De prachtige bedstede

De kamer van onze dochter is zo knus dankzij de prachtige bedstede. Behalve dat dit er ontzettend gezellig uitziet, slaapt het heerlijk geborgen én onder het bed is een enorm oppervlak aan opbergruimte.

De verdiepte lambrisering in onze slaapkamer

In onze slaapkamer is verdiepte lambrisering gebouwd. Dit geeft een rustige basis aan de kamer. Alle kabels en stopcontacten zijn netjes weggewerkt in de lambrisering zodat je geen kabels van verlichting hebt. De lambrisering is afgewerkt met een eikenhouten plank voor een warm geheel.

De bio-ethanol haard en het multifunctionele tv-meubel

Zo gezellig, een bio-ethanol haard en wat een vermogen heeft deze haard! In de winter is het heerlijk en super gezellig om de haard aan te steken. Omdat het geen 'echte openhaard' met hout is, krijg je ook geen verkleuring op de wanden. Heel fijn!

Naast de openhaard is een wandmeubel geplaatst. Toen onze kinderen nog jonger waren, was dit een gezellig speelhoekje. Inmiddels zijn ze ouder en hebben we hier een lounge-plek voor onze mini-hondjes gemaakt. Desgewenst kun je hier ook mooie bakken onder zetten.

Kastenwand in het kantoor

Kantoor of een grote slaapkamer, het kan allebei! Deze ruimte aan de voorzijde van het huis is voorzien van een prachtige kastenwand die dienstdoet als kledingkast. Een prachtig en functioneel ontwerp met diepe, grote lades.

Het prachtige multifunctionele bijgebouw én de heerlijke veranda

Mijn favoriet! Ons prachtige bijgebouw met de veranda. De veranda is zo'n genot en ik ben heel blij dat we dit bij ons nieuwe huis ook weer hebben. Zomer of winter, herfst of lente, het is hier altijd heerlijk vertoeven. Dankzij de terras heater kun je het hier altijd behaaglijk maken. Zo zitten we hier ook als het héél hard regent en/of onweert. Superknus om dan warm en droog te kunnen zitten en naar het natuur-spektakel te kijken.

En het bijgebouw zelf is natuurlijk ook een ontzettend fijne plek. Dankzij de goede isolatie is het hier altijd heerlijk qua temperatuur. We hebben hier heerlijk kunnen klussen maar ik kan me ook zo indenken dat je hier een ideale kantoor-ruimte, atelier of een plek voor de puber kunt maken.

Het ontstaan van Interikleur

Dit is ook het huis waar Interikleur echt ontstaan is. Dankzij alle enthousiaste volgers op Instagram en lezers van mijn blog, is Interikleur steeds groter geworden. Ik blik dan ook terug op heel veel toffe klussen en make-overs met een fijne verzameling aan foto's van ons huis.